ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Βαλιέντε, δεν απασχολεί ο Μπάους

Προτάθηκε ο Βαλιέντε, δεν απασχολεί ο Μπάους

Ο Μαρκ Βαλιέντε έχει προταθεί στους πράσινους και η περίπτωση του μπορεί να εξεταστεί αν ναυαγήσει του Σίλντενφελντ που αποτελεί προτεραιότητα. Την ίδια ώρα οι πράσινοι "φρέναραν" την υπόθεση Μπάους.

Την ώρα που καθημερινά οι μάνατζερ πολιορκούν τα γραφεία του Παναθηναϊκού με προτάσεις για παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν το τριφύλλι στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι γεγονός ότι τόσο ο Μαρκ Βαλιέντε όσο και ο Τζόρντι Μπάους έχουν προταθεί στο τριφύλλι. Αλλά από εκεί μέχρι το ότι απασχολούν τον Παναθηναϊκό υπάρχει πολύ δρόμος.

Η περίπτωση του πρώτου, του 27χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού ο οποίος μπορεί να παίξει και χαφ μπορεί να απασχολήσει αλλά όχι ακόμα. Αυτή τη στιγμή στην θέση των κεντρικών αμυντικών προέχει η παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ και εκεί έχουν ρίξει το βάρους στους στον Παναθηναϊκό.

Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του "Σίφο" και ναυαγήσει τότε οι πράσινοι θα ψαχτούν πιο έντονα για στόπερ. Ο Καταλανός μπορεί να φύγει από την Βαγιαδολίδ καθώς η ομάδα του έπεσε και υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του αλλά για τον 27χρονο άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες από την Ισπανία και κυρίως η Βιγιαρεάλ.

Το Sport24.gr τηλεφώνησε σε έναν από τους εκπροσώπους του και συγκεκριμένα στον Ζοζέ Ροντρίγκεζ Μπαστέρ ο οποίος στο άκουσμα ότι τον καλούσε δημοσιογράφος δεν χάρηκε και τόσο πολύ.

Όταν του είπαμε όμως αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι ο παίκτης του έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ο εκπρόσωπος του δεν θέλησε να πει το παραμικρό λέγοντας: "Δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή".

Σε ερώτηση για το αν επιβεβαιώνει η όχι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επανέλαβε: "Δεν μπορώ να σας πω τίποτα" και άφησε ουσιαστικά ανοικτό το όποιο ενδεχόμενο.

Το "φρένο" και ο... Αναστασίου

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Ζόρντι Μπάους από την πλευρά του Παναθηναϊκού "φρέναραν" στην διάρκεια της Τρίτης το θέμα και έλεγαν ότι ο παίκτης δεν θα απασχολήσει το τριφύλλι.

Μάλιστα σε ότι είχε να κάνει με πληροφορία που ήθελε τον Γιάννη Αναστασίου να έχει επαφές με τον μάνατζερ του τον Χακίμ Σιμάνι από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως ο μόνος που έκανε και θα κάνει επαφές είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας.

Ναι μεν βέβαια το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τη στιγμή που έγινε το τροχαίο δυστύχημα ο Νταμπίζας δεν έχει το μυαλό του εκεί αλλά και πάλι οι όποιες επαφές γίνονται από τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων.

Θα πρέπει βέβαια να αφήσουμε και ένα μικρό παράθυρο ανοικτό καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που όντως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να έχει πολύ καλή άποψη λόγω του ότι γνωρίζει πολύ καλά το Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Στην Αγγλία ο Σαμαράς

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Σαμαρά, τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αγγλία και σε προγραμματισμένα σεμινάρια ποδοσφαίρου που γίνονται στην Βρετανία και τα οποία παρακολουθεί κάθε χρόνο ο Σαμαράς.

Μάλιστα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να μεταβεί εκεί και ο Γιάννης Αναστασίου και δεν αποκλείεται οι δυο τους να μείνουν μαζί κάποιες μέρες και από εκεί να πάνε στο τουρνουά του Άγιαξ για να δουν αγωνιζόμενη την ομάδα των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ