ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Πιντέρ στον Παναθηναϊκό

FC Barcelona's Lionel Messi, left, from Argentina duels for the ball against Zaragoza's Adam Pinter during a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 17, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, from Argentina duels for the ball against Zaragoza's Adam Pinter during a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 17, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρισκεται ο Παναθηναϊκός, στον οποίο έχει προταθεί ο 25χρονος διεθνής Ούγγρος στόπερ Άνταμ Πιντέρ.

Από την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε αρκετά μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού. Ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό είναι αυτό του κεντρικού αμυντικού, καθώς στο Τριφύλλι αναζητούν παίκτη για την οπισθοφυλακή.

Σύμφωνα με το "Goal", ένας παίκτης που φέρεται να έχει προταθεί είναι ο Ούγγρος, Άνταμ Πιντέρ, που ανήκει στην Σαραγόσα, αλλά θέλει να λύσει το συμβόλαιο του καθώς δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Segunda Division.

Ο υψηλόσωμος (1,92) Μαγυάρος άρχισε την καριέρα του σαν αμυντικός μέσος, όμως μετά την πρώτη του επαγγελματική σεζόν ο προπονητής του άρχισε να τον χρησιμοποιεί σαν κεντρικό αμυντικό όπου και καθιερώθηκε. Με την φανέλα της ΜΤΚ αγωνίστηκε 4 χρόνια όπου είχε 92 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλενσιέν μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 του ΟΤΕ TV

Το καλοκαίρι του '10 αποκτήθηκε από την Σαραγόσα και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την πρώτη του σεζόν στην Ισπανία είχε μόλις 9 συμμετοχές καθώς δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, όμως την τελευταία διετία ήταν βασικό στέλεχος του συλλόγου της Αραγονίας, μετρώντας συνολικά 35 συμμετοχές.

Όπως προαναφέραμε, ο Πιντέρ έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα μέχρι το καλοκαίρι του '14, όμως από την στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία Ισπανίας δεν επιθυμεί να μείνει άλλο στον σύλλογο και θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ