ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση της Σάντερλαντ για Μαυρία

Πρόταση της Σάντερλαντ για Μαυρία
ICON

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόταση από την Σάντερλαντ για τον Χαρη Μαυρία. Διαβάστε τι προσφέρουν οι "μαύρες γάτες" στους πράσινους

Σύμφωνα με το "Sky Sport" η Σάντερλαντ έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό άσο του Τριφυλλιού. Οι "μαύρες γάτες" έχουν ρίξει τα δίχτυα τους σε Ελλάδα και Ιταλία με στόχο να βρουν λαβράκια.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς του είναι ο Χάρης Μαυρίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για την αγορά του παίκτη ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από το Τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες των " Πράσινων Νέων" η πρόταση και μάλιστα είναι λίγο μεγαλύτερη από το ποσό που γράφουν οι Άγγλοι.

Στον Παναθηναϊκό το σκέφτονται αφού ναι μεν ο Γιάννης Αναστασίου είχε πει πως δεν πωλείται ο παίκτης, αλλά έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα από τότε.

Λόγω του τραυματισμού του ο παίκτης δεν συμμετείχε στο Μουντιάλ των Νέων και σε συνδυασμό με τη μη συμμετοχή των πράσινων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν ανεβάζουν την αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στο θέμα δεν αποκλείεται να είναι άμεσες

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ