ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στα μαχαίρια Μπεργκ, Αμβούργο για ένα email!

Στα μαχαίρια Μπεργκ, Αμβούργο για ένα email!
Μπεργκ

Μέσω email, που δεν διάβασε έγκαιρα, ενημερώθηκε ο Μάρκους Μπεργκ από το Αμβούργο πως πρέπει να κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα

Το Αμβούργο δεν θέλει τον Μάρκους Μπεργκ και το δείχνει με τον πιο εμφαντικό τρόπο. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε γερμανική εφημερίδα, δεν είχε καμία ενημέρωση πως θα πρέπει να κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Μάλιστα τονίζει πως διάβασε καθυστερημένα ένα email που του έστειλαν από τον γερμανικό σύλλογο και στο οποίο του εξηγούσαν πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του συλλόγου.

" Ήταν εντελώς ανώριμη κίνηση από την πλευρά του Αμβούργου", δήλωσε ο 26άχρονος Σουηδός επιθετικός που η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δυο χρόνια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (μετρά μόλις τέσσερα γκολ).

Η απάντηση από την πλευρά των "δεινοσαύρων" ήρθε από το στόμα του τεχνικού διευθυντή Oliver Kreuzer: "Τους ενημερώσαμε μέσω email (είναι και άλλοι που δεν υπολογίζονται), όπως και τους εκπροσώπους τους αρκετό καιρό τώρα".

Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση Μπεργκ - Αμβούργο είναι λίγο μπερδεμένη, αν και στην Ελλάδα υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ