ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση για -50% σε Λέτο και Βύντρα

Πρόταση για -50% σε Λέτο και Βύντρα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια σε Λέτο και Βύντρα στα οποία θα περιλαμβάνεται μείωση 50%, σε μία προσπάθεια να χαμηλώσει αισθητά το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν.

Η βαριά ήττα με 3-0 από τη Βέροια άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου" στην Παιανία, με πολλούς από τους μέχρι πρότινους βασικούς άσους του Παναθηναϊκού να κινδυνεύουν να αποχαιρετήσουν την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Τα σενάρια που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να συναινεί στην αποχώρηση αρκετών παικτών με "βαριά" συμβόλαια έδιναν και έπαιρναν τα περασμένα 24ώρα, ωστόσο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο στόχος της διοίκησης των "πρασίνων" είναι να μην αλλάξει δραματικά το ρόστερ αλλά να χαμηλώσει το μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, εμφανίζεται αποφασισμένη να προτείνει μείωση στα συμβόλαια των Σεμπάστιαν Λέτο και Λουκά Βύντρα προκειμένου να συνεχίσουν να φορούν την πράσινη φανέλα και τη σεζόν 2013-2014.

Συγκεκριμένα, στον Αργεντινό άσο θα προταθεί να ρίξει το κασέ του από τα 1.200.000 ευρώ στα 600.000 ευρώ ώστε να παραμείνει στην ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα πρέπει να υποχωρήσει -σύμφωνα με τις επιθυμίες των διοικούντων- από τα 700.000 ευρώ στα 350.000.

Οι δύο αυτοί παίκτες δεν θα είναι πάντως οι μοναδικοί για τους οποίους προβλέπεται "κούρεμα", καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα γίνει προσπάθεια ώστε να εξοικονομηθούν και άλλα χρήματα μέσω μείωσης συμβολαίων στους Κουίνσι, Φορναρόλι ενώ "υποψήφιοι" είναι επίσης και οι Βιτόλο και Τοτσέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ