ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Προτάσεις για Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη"

"Προτάσεις για Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας στην παρουσίαση του Ζέκα αποκάλυψε πως η ΠΑΕ έχει προτάσεις στα χέρια της για την παραχώρηση των Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη. Τι είπε για Κάστρο, Μπλάνκο και Ολυμπιακό Βόλου

Προτάσεις για την παραχώρηση των Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη, έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Δημήτρης Γόντικας, κατά την επίσημη παρουσίαση του Ζέκα.

Παράλληλα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των "πρασίνων" τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάστρο της Πόρτο και πως προσωπικά ο ίδιος δεν θα έπαιρνε παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τον Μπουμσόνγκ ο κ. Γόντικας ανέφερε πως η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ικανοποιεί την διοίκηση, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης για τη μεταγραφή, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα: " Δεν αρκεί να συμφωνήσουμε μόνο εμείς" τόνισε και πρόσθεσε:

" Πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχει και για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη από ομάδα του εξωτερικού, ενώ δεν έχει έρθει κάποια βελτιωμένη για τον Σιμάο, μετά από εκείνη των 500.000 ευρώ που απορρίφθηκε από την ομάδα", ενώ για τον Σιμάο αρκέστηκε να πει: " Δεν έχουμε κάτι νεότερο, δεν ξέρω αν θα έχουμε".

Επίσης, προανήγγειλε και άλλες αποχωρήσεις με πρώτο τον Μουν, με τον οποίο υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για την αποδέσμευση του, προσθέτοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αντρέ Κάστρο, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά ΄και πως δεν υπάρχει θέμα με τον Μπλάνκο.

"Δεν θα έπαιρνα παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου"

Από εκεί και πέρα, για το αν θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ο Γόντικας είπε πως αν μείνουν ελεύθεροι θα ερωτηθεί για αυτούς ο Φερέιρα, αλλά ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε πως " εγώ δεν θα έπαιρνα παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου".

Τέλος ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε πως αύριο το πρωΐ (στις 11) θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ομάδας από το οποίο θα προκύψουν πιθανότατα τα 20 μέλη του Δ.Σ., το οποίο και θα συγκληθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 16.00.

Πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ