ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια για τρεις μεταγραφές

Προσπάθεια για τρεις μεταγραφές
Κρις Μπόιντ

Τρεις προσθήκες της τελευταίας στιγμής προσπαθεί να κλείσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού με σκοπό να καλυφθούν τα κενά σε άμυνα και επίθεση,

Την Τετάρτη η διοίκηση των πράσινων ήρθε σε συμφωνία για την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών, γεγονός που δημιουργεί ένα τεράστιο κενό ποιότητας στο ρόστερ.

Σπυρόπουλος, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος αποτελούν παρελθόν (ο τελευταίος θα φύγει την Πέμπτη) με τους πράσινους να κάνουν προσπάθειες αντικατάστασης τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Πρώτος στόχος είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας οι πράσινοι έμειναν μόνο με τον νεαρό Χουχούμη ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει συμφωνία με παίκτη από την Ολλανδία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει απόψε (Πέμπτη).

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό εξετάζουν περιπτώσεις στόπερ και επιθετικών είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερους. Ο Μπόιντ μπορεί επανήλθε στο προσκήνιο, όμως έχει προτάσεις από αγγλικούς συλλόγους.

Τέλος να πούμε πως δεν αποκλείεται να γίνει έκπληξη τελικά με την ανακοίνωση απόκτησης των νεαρών Ανάκογλου, Ντίνα και Σπυρόπουλου.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 20:00 οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Τσέκαρε τους νέους για κάθε περίπτωση..., Σπυρόπουλος: "Δύσκολο το Καμπιονάτο", Χτύπησε στο πρόσωπο ο Σο, Ειρωνικό tweet Μπασινά για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, Αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό ο Βύντρα, Προσπάθεια για τρεις μεταγραφές

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ