ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή Παναθηναϊκού στη FIFA εναντίον της Αλ Αΐν

Μπεργκ

Προσφυγή Παναθηναϊκού στη FIFA εναντίον της Αλ Αΐν

Στη FIFA κατά της Αλ Αΐν προσέφυγε ο Παναθηναϊκός με αφορμή τη δόση ύψους 725.000 ευρώ που δεν έχει καταβάλει η αραβική ομάδα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ.

Η Αλ Αΐν δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Βάσει των συμβολαίων που είχαν υπογραφεί, οι Άραβες ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλουν στις 31 Ιανουαρίου δόση ύψους 725.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε.

Έτσι, οι "πράσινοι" προσέφυγαν στη FIFA και ζητούν την επιβολή κυρώσεων στην Αλ Αΐν, η διοίκησης της οποίας φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με το "τριφύλλι" με σκοπό να διευθετήσει την εκκρεμότητα, ώστε να αποφύγει ενδεχόμενη τιμωρία, δεδομένου ότι έχει λήξει η προθεσμία και για τη δεύτερη δόση, μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι 725.000 ευρώ θα ήταν μεγάλη "ανάσα" και στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει η προσμονή να κυλήσει η υπόθεση βάσει της συμφωνίας που είχε υπογραφεί όταν έγινε το deal.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες πιο γελοίες ακόμα και απ' αυτή του Παπαδόπουλου

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24