ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς αναβολή η ΓΣ

Προς αναβολή η ΓΣ
INTIME SPORTS

Προς αναβολή οδεύει η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (18/04), μιας και οι βασικοί μέτοχοι, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν δείχνουν διάθεση να παραστούν.

Πολλοί είχαν πει πως η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης θα ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει το ενδιαφέρον που νόμιζαν, μιας και οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν δείχνουν να έχουν τη διάθεση όχι μόνο να παραστούν, αλλά και να εκπροσωπηθούν.

Έτσι πάμε για αναβολή ή μετάθεση για τις 27 ή 30 Απριλίου, κάτι που ίσως βλάψει και τον Παναθηναϊκό στο θέμα της Ευρώπης, αφού αναμένεται και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, την ώρα που οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περίμεναν τις εξελίξεις από τη συνάντηση των μετόχων.

Παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν και εντονότερα προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα, που περιμένει να δει τους μετόχους να προτείνουν μια λύση. Ήδη έχουμε την προσφυγή του Μπίαρσμιρ και ίσως να ακολουθήσουν και άλλοι.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μπίαρσμιρ σχετικά με την προσφυγή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ