ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Τοτσέ

Προπονήθηκε ο Τοτσέ

Έπειτα από δύο εβδομάδες ο Χοσέ Τοτσέ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ξεπερνώντας τη θλάση την οποία είχε υποστεί. Κανονικά και οι Μπουμσόνγκ και Σισοκό.

Μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Χοσέ Τοτσέ να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έπειτα από δύο εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός είχε πάθει θλάση. Παράλληλα, σε αντίθεση με την Τετάρτη που είχαν ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης οι Μπουμσόνγκ και Σισοκό προπονήθηκαν κανονικά.

Αντίθετα οι Ταμπάκης και Πίντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σεϊταρίδης συνέχισε τη θεραπεία του. Τέλος από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Καρνέζης, Βελάσκες και Μπαρμπαρούσης.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των βοηθών του προπονητή, κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ταχύτητες.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, παίζοντας εναλλάξ δίτερμα σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν την προπόνηση χωρισμένοι σε δύο ομάδες, παίζοντας δίτερμα επίσης σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ