ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκνεύρισε τον Κινγκ ο Κουίνσι

Εκνεύρισε τον Κινγκ ο Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι δεν έδειξε τον απαιτούμενο ζήλο στην προπόνηση της Τετάρτης με τον Φερέιρα Κινγκ να του κάνει έντονες παρατηρήσεις. Ενδιαφέρον για Γκιγιέρμο Πέρεθ

Μετά από άδεια αρκετών ημερών στην Αγγλία, για προσωπικούς λόγους και θεραπεία, ο Κουίνσι Οβουσού επέστρεψε στην Ελλάδα και την Αθήνα, με σκοπό να ενσωματωθεί εκ νέου στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα, βέβαια, ο Φάμπρι δεν τον υπολογίζει στα άμεσα πλάνα της ομάδας, κι αν κρίνουμε από την προσπάθεια που καταβάλλει ο Αφρικανός άσος στις προπονήσεις τότε αυτό ίσως αργήσει να συμβεί.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Τετάρτης ο Κουίνσι δεν εκτελούσε με ζήλο τις ασκήσεις που του υπέδειξε ο Φερέιρα Κινγκ (ο Φάμπρι είναι στην Ισπανία), εκνευρίζοντας έτσι τον βοηθό του τεχνικού των πράσινων.

Ο Κινγκ έκανε έντονες παρατηρήσεις στον 27άχρονο άσο με σκοπό να τον συνεφέρει και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν αυτή η αδιαφορία φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του.

Κοιτάει Πέρεθ

Ο 26άχρονος Ισπανός μέσος (που συνήθως τον βλέπουμε στο αριστερό άκρο) έχει ξεχωρίσει φέτος με την Βέροια και μάλιστα στα τελευταία ματς, έχει "κλέψει" χρόνο από τον Κέναν Μπαργκάν, μετρώντας 25 συμμετοχές (19 πρωτάθλημα, 6 Κύπελλο) και δυο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον Παναθηναϊκό μελετούν την περίπτωση και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2014, οπότε θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Βέροια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ