ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε μόνος ο Μολέντο

Προπονήθηκε μόνος ο Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά η αποθεραπεία του προχωρά, ενώ ο Τζαντομένικο Μέστο ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το διήμερο ρεπό ήταν απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεκουραστούν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Την Τετάρτη (25/1) επέστρεψαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για να προπονηθούν, εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μέρος στο γυμναστήριο με ασκήσεις δύναμης κι ένα στο γήπεδο όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνίδι σε μικρό χώρο με στοιχεία τακτικής.

Σε καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μολέντο, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του. Για αυτό, ο Βραζιλιάνος γυμνάστηκε ατομικά στην προπόνηση της Τετάρτης (25/1).

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Λέτο και Χουλτ, ενώ ο Τζαντομένικο Μέστο προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η προπόνηση της Πέμπτης (26/1) είναι προγραμματισμένη για τις 11:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ