ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προφυλάχθηκε ο Ζέκα, το απόγευμα οι διεθνείς

Προφυλάχθηκε ο Ζέκα, το απόγευμα οι διεθνείς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα γυμνάστηκε χαλαρά λόγω της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Ιβανόφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Στην προστασία του Ζέκα και των Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο προχώρησε ο Αντρέα Στραματσόνι, στην προπόνηση της Πέμπτης (13/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ώστε να μην επιβαρυνθεί εν όψει του δύσκολου μήνα που έπεται. Μέχρι στιγμής, ο Πορτογάλος δεν έχει χάσει λεπτό σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Στραματσόνι δεν θέλει να συμβεί κάτι διαφορετικό...

Στο μεταξύ, οι τρεις διεθνείς οι οποίοι ενσωματώθηκαν τελευταίοι, θα προπονηθούν το απόγευμα υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας, Φεντερίκο Πανοντσίνι.

Ο Ιβάν Ιβανόφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, ο Ιμπάρμπο έκανε θεραπεία και ο Ρέις θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ακόμα, ο Ράσμους Τελάντερ δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα και παραμένει στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (14/10) στις 10:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ