ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προειδοποιητικές "βολές" Γόντικα στους παίκτες

Προειδοποιητικές "βολές" Γόντικα στους παίκτες
Γόντικας INTIME SPORTS

Στην Παιανία βρέθηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας ο οποίος μίλησε με "σκληρή γλώσσα" στους παίκτες τους οποίους έθεσε προ ευθυνών ενόψει της συνέχειας στα πλέι οφ. "Κανονίστε την πορεία σας..." τους είπε απειλώντας τους πως δεν θα ανεχτεί άλλο τέτοιες εμφανίσεις... και πιο πολύ τέτοιου είδους δικαιολογίες.

Η νέα άσχημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού και η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς του "τριφυλλιού" εκνεύρισε και τον Δημήτρη Γόντικα που αν και στο παρελθόν είχε στείλει το μήνυμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης δεν βλέπει να έχουν την επιθυμία αυτή και οι παίκτες.

Για τον λόγο αυτό ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Παιανία πριν την προπόνηση της Δευτέρας και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών του για το απογοητευτικό θέαμα που παρουσιάζουν.

"Που θα πάει αυτό το πράγμα; Δεν είναι εικόνα αυτή. Εκτίθεστε και εκθέτετε και εμένα, αλλά και όλους όσοι δουλεύουμε για να μην σας λείπει τίποτα και να είσαστε σε μία από τις ελάχιστες ομάδες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της" υποστήριξε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας που έμοιαζε κυριολεκτικά "σκασμένος" απέναντι στους παίκτες.

Εν συνεχεία ο προεδρεύων αντιπρόεδρος δεν έκρυψε την ενόχληση του και για τις αιτίες που επικαλέστηκαν οι "παλιότεροι" Καραγκούνης και Τζόρβας μετά την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο και την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

"Μην ξανακούσω δικαιολογίες για διαιτητές και μετόχους. Δηλαδή στο Βόλο μέχρι να σημειωθεί το οφσάιντ γκολ σας έφταιξε κανείς διαιτητής ή επόπτης και μας έπαιζε ο Βόλος έτσι όπως μας έπαιξε; Κανονίστε την πορεία σας" είπε έξαλλος ο Γόντικας και χωρίς να πει περισσότερα αποχώρησε εμφανώς στεναχωρημένος.

Δεν τοποθετήθηκε κανείς παίκτης

Ο Δημήτρης Γόντικας ο οποίος ήταν "σκασμένος" αποχώρησε από την Παιανία χωρίς να μιλήσει με κανέναν άλλο ενώ άξιο αναφοράς είναι πως κανείς από τους... αμίλητους ποδοσφαιριστές δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί των λεγόμενων του προεδρεύων αντιπροέδρου έχοντας αντιληφθεί πως η εμφάνισή τους ήταν απογοητευτική.

Παρατηρήσεις και ο Φερέιρα στο ημίχρονο

Αξίζει να τονίσουμε πως παρατηρήσεις και φωνές έβαλε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του στην διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και παρόλο που οι "πράσινοι" είχαν το προβάδισμα με το γκολ του Λέτο από το 33'.

" Τι είναι αυτά; Παίζουμε σαν μικρή ομάδα. Ο αντίπαλός μας στο πρώτο ημίχρονο μοιάζει με τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα και εμείς με μικρή ομάδα. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Ξυπνήστε! Τι εικόνα είναι αυτή; Θέλετε να γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο μας;" τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός στα σύντομα λόγια του και τις παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ