ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω την εποχή της κόντρας"

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω την εποχή της κόντρας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βερβεσός μίλησε για την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει από την περίοδο της κόντρας ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ένας από τους συμπαίκτες του Γιάννη Αλαφούζου, ο Δημήτρης Βερβεσός, μίλησε στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΙ" για την κίνηση του γνωστού επιχειρηματία.

Απόσπασμα των όσων δήλωσε:

Για τους στόχους της κίνησης Αλαφούζου: "Πιστεύουμε ότι πρέπει να φύγουμε από την εποχή των μετόχων και να περάσουμε στην εποχή των φιλάθλων. Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Πρέπει οι φίλαθλοι να είναι εκείνοι που θα εκλέγουν τη διοίκηση. Αυτός είναι ο στόχος μας θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε τελικά"

Για τους λόγους που επέλεξαν να το κάνουν τώρα: "Δεν μιλάμε για όλο τον κόσμο. Εχω κατακλυστεί από τηλέφωνα ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να προσφέρουν. Δεν φαίνεται να υπάρχει αύριο και για αυτό καλούμαστε να το κάνουμε τώρα. Είναι μια ευκαιρία που υπάρχει λόγω της συγκυρίας".

Για το θέμα των ψήφων: "Ο κάθε ένας θα έχει από μία ψήφο. Έχουμε ως πρότυπο τα μοντέλα που σας ανέφερα πριν. Λύση δεν φαίνεται από τους Σαουδάραβες, δεν φαίνεται από τους μετόχους οπότε κάτι έπρεπε να κάνουμε"

Για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε να πάει στη Δ' Εθνική. Όσο ασχολούνται αυτοί που ασχολούνται θα πρέπει να παλέψουμε. Δεν γίνεται να αφήσουμε να διοικούν το ποδόσφαιρο αυτοί οι άνθρωποι. Αν η πολιτεία και η ΕΠΟ θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο μπορούμε να το κάνουμε. Οι ομάδες λαϊκής βάσης μπορούν να βοηθήσουν και στη βελτίωση του προϊόντος".

Για τους υπόλοιπους που συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση: "Στην προσπάθεια που γίνεται από τον κύριο Αλαφούζο συμμετέχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Δεν έχουν λόγο να προβληθούν μέσα από τον Παναθηναϊκό. Αν η συγκεκριμένη υπόθεση πάρει σάρκα και οστά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να μεγαλώσει και άλλο. Ήδη έχετε μάθει κάποια ονόματα και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα μάθετε και άλλα"

Για την κόντρα ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: "Με ενοχλεί η κόντρα και με ανησυχεί. Είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ποιος έχει προσφέρει περισσότερα και ποιος λιγότερα. Πρέπει να προχωρήσουμε από αυτή την εποχή της κόντρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ