ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρεμιέρα με τα πράσινα για Μέντες

Πρεμιέρα με τα πράσινα για Μέντες
INTIME SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μέντες Ντα Σίλβα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του "τριφυλλιού". Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις για τον Ολλανδό.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Ολλανδός μεσοαυμυντικός συμμετείχε στις ασκήσεις της προθέρμανσης, ωστόσο όταν άρχισαν οι ασκήσεις με μπάλα, προπονήθηκε ατομικά με τρέξιμο και διατάσεις.

Ο Μέντες βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού πριν ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό είχε αρχίσει προπονήσεις με τη Μπρέντα. Για αυτό άλλωστε, ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στις 8 Ιούλη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μέντες είχε συνομιλία με τους Αναστασίου, Ρουτερ, Φος και Βονόρτα για την προπόνηση. Η κοινή συνισταμένη είναι ότι δεν θα πιεστεί και θα επανέρθει σε φουλ ρυθμούς σταδιακά.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του, παρακολούθησε την υπόλοιπη προπόνηση με τον Γιουσέφ Φος, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει άνετα λόγω της ολλανδικής τους καταγωγής. Έπαιξε για μερικά λεπτά με τη μπάλα, δείχνοντας ότι το... κατέχει το τόπι.

Γενικότερα, ο Μέντες ήταν άνετος με τους συμπαίκτες του, όσο γυμνάστηκε μαζί τους, και σε καμία περίπτωση δεν ήταν "σφιγμένος". Γνωρίστηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα αστειεύτηκε με τους πιο νεαρούς σε ηλικία, ενώ αποχώρησε και αυτός με ποδήλατο για το ξενοδοχείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ