ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινος και επίσημα ο Στιλ

Πράσινος και επίσημα ο Στιλ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Λουκ Στιλ για τα επόμενα δυο χρόνια και καλωσόρισε τον Άγγλο πορτιέρο στο τριφύλλι.

Το τυπικό της απόκτησης του Λουκ Στιλ από τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τους πράσινους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Άγγλου γκολκίπερ ο οποίος είναι και ο πρώτος νεοαποκτηθείς που ανακοινώνεται από το τριφύλλι αν και είναι ο τελευταίος που υπέγραψε.

Ο Στιλ θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια και η πράσινη ΠΑΕ τον καλωσόρισε στο δυναμικό της με την σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Άγγλου τερματοφύλακα Luke Steele με διάρκεια συμβολαίου 2 χρόνων. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας".

Στην διάρκεια των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις από πλευράς πράσινων που έχουν να κάνουν με την μεταγραφή του Μπούρμπου και την επιστροφή του Σίλντενφελντ. Κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες δεν αφήνουν τους πράσινους να προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις που αναμένονται άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ