ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Βρίσκω τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό"

Πράνιτς: "Βρίσκω τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό"

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στον Τύπο της Κροατίας αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον ντόρο που δημιούργησε ενώ τόνισε πως αγωνιστικά βρίσκει τον εαυτό του στο τριφύλλι.

Τα τελευταία 24ωρα στην Κροατία τα ΜΜΕ ασχολούνται με την απρόσμενη επιστροφή του Ντάνιελ Πράνιτς, μια εξέλιξη που ξάφνιασε τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο που δεν ήθελε να θυμάται τους λόγους που αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πριν από 15 μήνες.

''Ήξερα ότι η επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα θα γινόταν μεγάλο θέμα. Έχω ξεχάσει τους λόγους που αποχώρησα, ας είναι αυτό το νέο ξεκίνημα μου στην Εθνική ομάδα γιατί δεν θέλω να θυμάμαι το παρελθόν.

Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα επέστρεφα, όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά και στις δύο αναμετρήσεις με την Ισλανδία να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου'' είπε αρχικά ο Πράνιτς.

Στην συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στον τρόπο με τον οποίο κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:
"Ο Νίκο Κόβατς μου τηλεφώνησε την Παρασκευή και με ρώτησε αν ήμουν έτοιμος να επιστρέψω σε περίπτωση ανάγκης. Εγώ από την πλευρά μου απάντησα θετικά για αυτούς τους δύο αγώνες. Ο Νίκο ήταν εξαιρετικός παίκτης και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη πορεία και σαν προπονητής. Όμως. αυτή την στιγμή έχει μια... καυτή πατάτα στα χέρια του'' τόνισε ο μέσος του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά την θέση που μπορεί να αγωνιστεί ξεκαθάρισε ότι:
''Στην ομάδα μου δεν αγωνίζομαι σαν αριστερό μπακ. Στην Εθνική όμως θα αποφασίσει ο προπονητής για την θέση μου''.

Παράλληλα ο Κροάτης άσος αναφέρθηκε στην φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό και την αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση του:
''Άλλαξα λίγο την εμφάνιση μου γιατί βαρέθηκα τα πολλά μαλλιά, δεν είναι τόσο σημαντικό. Αγωνιστικά, μπορώ να πω ότι παίζω αρκετά καλά στον Παναθηναϊκό και βρίσκω ξανά τον εαυτό μου''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ