ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Όλοι μαζί πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε"

Πράνιτς: "Όλοι μαζί πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στο Sport24.gr μετά το τέλος του ντέρμπι στάθηκε στην ανωτερότητα που έδειξαν οι πράσινοι, στην στεναχώρια που είχαν όλοι μετά το τέλος της αναμέτρησης ενώ υποστήριξε ότι δεν μπορείς να ρίξεις την ευθύνη σε κάποιον καθώς όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ότι άξιζε στο ντέρμπι της Κυριακής όπως παραδέχτηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στο Sport24 μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κροάτης μέσος ο οποίος λίγο έλειψε να πάθει ζημιά στο ματς του Σαββάτου λόγω του ότι προσπάθησε να βγάλει ένα δυναμιτάκι από το γήπεδο αποχώρησε από το "Απόστολος Νικολαΐδης" μαζί με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ αρκετή ώρα μετά την λήξη του ματς.

Ο Πράνιτς σταμάτησε και μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση και την ήττα των πράσινων και τόνισε ότι δεν υπάρχει ατομική ευθύνη στο γκολ αλλά ομαδική.

Όπως είπε χαρακτηριστικά "Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί πανηγυρίζουμε".

Διαβάστε τα όσα είπε ο Κροάτης στο Sport24.gr και δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Καλή προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό αλλά στο τέλος δεν πήρατε ότι αξίζατε;
"Ναι έτσι είναι. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και με μια ευκαιρία έβαλαν γκολ και πήραν τους τρεις πόντους. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά τι να πω έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Νιώθεις στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα;
"Ναι σίγουρα όλοι είναι στεναχωρημένοι. Θεωρώ ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ επειδή στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε περήφανοι με ότι κάναμε σήμερα. Παλέψαμε, παίξαμε με καρδιά και παίξαμε για τον κόσμο μας και στο τέλος όλοι ήταν στεναχωρημένοι στο γήπεδο".

Τι έγινε όταν πήγες να αρπάξεις το δυναμητάκι;
"Δεν είδα τι ήταν στο γήπεδο. Ο διαιτητής ήταν λίγο νευρικός και ήθελα να το βγάλω γρήγορα. Ήμουν τυχερός που εξερράγη πριν το πιάσω στα χέρια μου. Αλλιώς θα είχα μεγαλύτερα προβλήματα. Έχω μια πληγή στο πόδι μου αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και θα είμαι εντάξει".

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τώρα τον Άρη
"Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια στη σειρά. Τώρα έχουμε τον Άρη. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη".

Τι έγινε στο τέλος και ο Παναθηναϊκός έχασε την συγκέντρωση του;
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπως είπα δεν μπορώ να πω κάτι. Στα τελευταία λεπτά ίσως χάσαμε την συγκέντρωση μας. Οι αμυντικοί μας έπρεπε να κόψουν νωρίτερα την φάση του γκολ. Να κάνουν φάουλ ακόμα και αν σημαίνει την κόκκινη κάρτα. Δεν πειράζει είναι στα τελευταία λεπτά. Δεν δέχεσαι το γκολ και ο ένας πόντος είναι σίγουρα καλύτερος από το τίποτα".

Θεωρείς ότι αυτό έγινε λόγω της απειρίας που υπάρχει στην ομάδα λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσοτέρων εξ αυτών;
"Σίγουρα αρκετοί δεν έχουν εμπειρία. Αλλά πίσω έχουμε και τον Γκόρντον (σ.σ. Σίλντενφελντ) ο οποίος είναι έμπειρος. Αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορείς να ρίξεις κάπου την ευθύνη όμως σε κάποιον συγκεκριμένα. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί και χάνουμε όλοι μαζί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ