ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Νάνο: "Πονάνε πολύ τέτοιες ήττες"

Νάνο: "Πονάνε πολύ τέτοιες ήττες"

Ο Νάνο του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, τονίζοντας ότι παρά την ήττα, που πόνεσε όπως ήρθε, η ομάδα κέρδισε σε αυτοπεποίθηση (videos)

Ο Νάνο του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sport24.gr μετά τη λήξη του ντέρμπι βγάζοντας θετικά συμπεράσματα παρά την ήττα.

Ο Ισπανός παίκτης στάθηκε στην απόδοση, τις ευκαιρίες και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι «πράσινοι» στον αγώνα.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του σαββατιάτικου ντέρμπι, ο Νάνο του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα της ομάδας του και τον τρόπο που ήρθε αυτή. Στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «πράσινοι» χωρίς να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν, στην αγωνιστικότητα που επέδειξαν μέσα στο γήπεδο, στην αναγνώριση της προσπάθειάς τους από τον κόσμο στο τέλος του ματς και στην αυτοπεποίθηση που κέρδισαν μετά από την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό.

Sport24.gr: Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο;

Νάνο: " Εγώ νομίζω ότι οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και στις δυο ομάδες. Αυτές που δημιουργήσαμε εμείς ήταν λίγο πιο καθαρές, πιο μεγάλες. Πάντως πιστεύω ότι παίζοντας με αυτή την καρδιά και με αυτή την αγωνιστικότητα, η ομάδα θα κερδίσει σε αυτοπεποίθηση".

Sport24.gr: Πονάει να χάνεις το ντέρμπι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα;

Νάνο: " Ναι, πονάει και πονάει πολύ. Όλα κρίθηκαν σε μια φάση στην οποία εμείς δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση. Κρίμα γιατί η ομάδα αγωνίστηκε παθιασμένα και στα ενενήντα λεπτά, η εικόνα που προσφέραμε ήταν αρκετά καλή και όπως είπα και πριν, αυτή η εμφάνιση θα μας ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ