ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Να παίξουμε για το γκολ"

Πράνιτς: "Να παίξουμε για το γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Πράνιτς μίλησε στο Sport24.gr για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπριζ, για τη χρησιμοποίηση του στο αριστερό άκρο και για τη δυναμική εκκίνηση του στη σεζόν.

Η αρχή της σεζόν 2015-2015 βρίσκει τον Ντανιέλ Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, όπως ακριβώς τελείωσε την προηγούμενη με την Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο Κροάτης μεσοαμυντικός μίλησε στο Sport24.gr για τη “μετακόμιση” του από τη μεσαία γραμμή, καθώς και για τη ρεβάνς με τη Μπριζ.

Σύμφωνα με την άποψη του, ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιτεθεί και να σκοράρει, ώστε να μην επιτρέψει στην αντίπαλο του να επιβάλλει το ρυθμό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντανιέλ Πράνιτς στο Sport24.gr:

Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που πήρατε στην Αθήνα και θα υπερασπιστείτε αύριο;

Ναι, αν σκεφτούμε πως εξελίχτηκε το παιχνίδι. Νικήσαμε 2-1 παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά, αν μας το προσέφερε κάποιος μετά την αποβολή του Σάντσεθ, θα το δεχόμασταν. Οπότε, πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πως εκτιμάς ότι πρέπει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός; Να περιμένει στην άμυνα ή να επιτεθεί για να σκοράρει;

Οπωσδήποτε, πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ. Το να περιμένεις στην άμυνα, δεν βγαίνει σε καλό. Πρέπει να σκοράρουμε, για να έχουν αυτοί το πρόβλημα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας ανεξαρτήτως τι θα συμβεί και θα δούμε τι θα γίνει. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα βάλει τα δυνατά της. Θα κάνουμε και εμείς το ίδιο και ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας.

Πως αισθάνεσαι που παίζεις αριστερός μπακ; Είναι μία θέση που δεν σε έχουμε συνηθίσει στον Παναθηναϊκό.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ξέρω καλά τη θέση. Την καλύπτω στην εθνική ομάδα της Κροατίας, οπότε, είμαι προσαρμοσμένος.

Φέτος, δείχνεις να βρίσκεσαι σε καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλη προετοιμασία που έκανες με τον Παναθηναϊκό. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που συμμετέχεις από την αρχή;

Εννοείται. Ξεκουράστηκα αρκετές μέρες και προπονούμαι από την αρχή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στα τρία χρόνια που αγωνίζομαι με τον Παναθηναϊκό. Νιώθω δυνατός, νιώθω υγιής και πιστεύω ότι θα κάνω μία πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ