ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Έχουμε χάσει τα πάντα στη σεζόν"

Πράνιτς: "Έχουμε χάσει τα πάντα στη σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ατρόμητο, υποστήριξε πως το τριφύλλι ήταν κατώτερο και στα δυο παιχνίδια και για αυτό έχασε την πρόκριση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Ντάνιελ Πράνιτς, αρχηγός του τριφυλλιού στο παιχνίδι του Κυπέλλου μίλησε στην κάμερα του OTE TV λέγοντας πως οι πράσινοι έχασαν ουσιαστικά κάθε στόχο που είχαν μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

Γιατί δεν κατάφερε να βγάλει τις φάσεις που έπρεπε ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη; "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες. Οι αντίπαλοι ήταν πιο τυχεροί, εμείς δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Βέβαια και εμείς για να αποκλειστούμε κάτι δεν κάναμε καλά.

Πέτυχαν ένα απίστευτο γκολ. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που πήρε την πρόκριση. Τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί ουσιαστικά χάσαμε τα πάντα στη σεζόν αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, είμαστε επαγγελματίες, αύριο είναι μια άλλη μέρα αλλά όσο και αν προσπαθείς να πεις κάτι έξυπνο αυτή τη στιγμή δεν γίνεται".

Οι εννιά απουσίες έπαιξαν ρόλο για την ήττα του Παναθηναϊκού;
"Νομίζω ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες απλά σε αυτά τα δυο ματς δεν ήμασταν αρκετά καλοί και αυτό ήταν το πρόβλημα. Όποιος παίκτης παίζει στον Παναθηναϊκό πρέπει να δίνει τις λύσεις που θέλει ο προπονητής και δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες".

Μετά και το δεύτερο ματς σκέφτεται ότι θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε πάρει κάτι καλύτερο στο πρώτο παιχνίδι και εκεί χάθηκε η πρόκριση;
"Ναι σίγουρα έπρεπε να είχαμε βάλει ένα γκολ στο πρώτο μέρος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα εγώ που το λέω έχω χάσει δυο φορές το Champions League.

Σε κάθε παιχνίδι που χάνω είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ακόμα πιστεύω σε αυτή την ομάδα, δεν έχουμε ξεχάσει να παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά σήμερα δεν ήμασταν τόσο τυχεροί όσο οι αντίπαλοι μας".

Λαγός: "Εμείς οι παίκτες έχουμε την ευθύνη"

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού ο οποίος έκανε λόγο για τραγική σεζόν, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει πικραθεί φέτος αρκετά και τόνισε ότι τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχουν οι παίκτες του τριφυλλιού:

"Είναι αποτυχημένη σεζόν,μείναμεεκτός κι από το κύπελλο, όλοι είμαστεαπογοητευμένοι και πρέπει να πούμε ένα μεγάλοσυγνώμη στον κόσμο όλοι μας, πρώτα πρώτα οι παίκτες έχουν την ευθύνη".

"Δυστυχώς ο Παναθηναϊκόςδεν έχει συνηθίσεισε τέτοια πράγματα, αυτή η χρονιάείναι ίσως απότις χειρότερες. Από εκεί και πέρα,πρέπειτουλάχιστον να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μαςκιαν μπορέσουμε να πάρουμε στα πλέι οφ την πρώτη θέση".

Για το τι έφταιξε σε αυτά τα δύο ματς:
"Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να σκοράρουμε στη Λεωφόρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά ο Ατρόμητος είναι αλήθεια πως έκανε πολύ καλή δουλειά και στα δύο παιχνίδια, ειδικά αμυντικά. Σήμερα νομίζω πως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε όλοι παραπάνω. Δυστυχώς δεχθήκαμε κι ένα φοβερό γκολ από το πουθενά, εκεί που δεν κινδυνεύαμε αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Ξανά από εμένα ένα συγνώμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού που φέτος δυστυχώς τον έχουμε πικράνει πολλές φορές κι από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε για ό,τι μας έχει μείνει και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε την 1η θέση στα πλέι οφ".

Για το εάν η ομάδα μπήκε με λάθος προσανατολισμό:
"Δεννομίζω πως έγινε κάτι τέτοιο. Αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να σας την απαντήσει ο προπονητής και όχι εγώ. Από εκεί και πέρα θα σταθώ ως παίκτης ότι ίσως όλοι μας θα έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, όλοι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε γιατί ξέραμε τι παιχνίδι παίζαμε σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κι η χρονιά είναι τραγική για εμάς".

Για τη συνέχεια κι αν μπορεί να βρει κίνητρο μέχρι τα πλέι οφ:
αλήθειαείναιπωςείμαστε όλοι απογοητευμένοι, αλλάείμαστε μεγάλη ομάδα, ο Παναθηναϊκόςείναι μεγάληομάδα, πρέπει να αντιδράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αρχής γενομένηςαπό το ματς με τον ΠΑΣ, να φανούμε δυνατοί και να βελτιώσουμε την εικόνα μας πάνω από όλα.

Όλοιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό κι ότι πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδιτον καλύτερό μας εαυτό και νομίζω πως εάν γίνουν αυτά τπράγματα, ίσως η ομάδα στρώσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ