ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλησιάζει σε Κονέ, "τσεκάρει" Ταχτσίδη

Πλησιάζει σε Κονέ, "τσεκάρει" Ταχτσίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ ενώ θα επιχειρήσει να ντύσει στα πράσινα και έναν ακόμα Έλληνα που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο, τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Κονέ είναι υπαρκτό και υπάρχει εδώ και καιρό, σύμφωνα πάντως με τελευταία σενάρια δεν είναι μόνο ο άσος της Ουντινέζε που ενδιαφέρει έντονα τον Αντρέα Στραματσόνι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά και ένας ακόμα Έλληνας διεθνής: ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercatoweb.com (που το χαρακτηρίζει esclusiva=αποκλειστικό) "συνεχίζονται οι επαφές του Παναθηναϊκού για τον Κονέ της Ουντινεζε, ο μέσος είναι πιο κοντά. Μία ενίσχυση για τον Στραματσόνι".

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας με τα εξής: "Η διοίκηση της ελληνικής ομάδας προσπαθεί επίσης να πάρει και τον Ταχτσίδη, οι επαφές είναι προχωρημένες και μπορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει διαπραγμάτευση.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός διατηρεί στάση αναμονής για τον Ονάζι, περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τον νέο προπονητή της Λάτσιο. Δουλεύει ο Παναθηναϊκός στο κυνήγι μεταγραφών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ