ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιο κοντά ο Πράνιτς

Πιο κοντά ο Πράνιτς
Πράνιτς

Πολύ κοντά στη λύση του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, όπως βγαίνει από τη συνάντηση που είχε ο ατζέντης του παίκτη με ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου.

Στην περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς, ο Παναθηναϊκός τηρεί απόλυτη μυστικότητα. Όλες οι πληροφορίες έρχονται από την Πορτογαλία όπου υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος προορισμός του αριστεροπόδαρου Κροάτη χαφ.

Ο μάνατζερ του Πράνιτς, Σόρεν Λέρμπι, είχε το βράδυ της Κυριακής νέα συνάντηση με την διοίκηση της Σπόρτινγκ με τις δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να έρχονται πιο κοντά στη λύση του συμβολαίου του 31χρονου Κροάτη άσου με τα "λιοντάρια".

Οι αξιωματούχοι της Σπόρτινγκ έλεγαν το βράδυ της Κυριακής στους Πορτογάλους ρεπόρτερ πως το θέμα πλέον έχει προχωρήσει πολύ και δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ακόμη και την Τρίτη να επέλθει το "διαζύγιο" των δύο πλευρών που θα ανοίξει τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Στο τριφύλλι τηρούν στάση αναμονής, έχοντας εικόνα για την πορεία των επαφών μέσω του Λέρμπι κι εφόσον ο Πράνιτς πάρει την ελευθέρας του, θα του σταλεί πρόσκληση για να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την προοπτική συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, ρεπό έχουν τη Δευτέρα οι παίκτες του Τριφυλλιού. Μπορεί ο Γιάννης Αναστασίου να τους έκανε έντονες παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους στο φιλικό με τη Βαλενσιέν, ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει την τακτική "μαστίγιο και καρότο".

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του. Υπάρχουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με Λάτσιο (04/08) και Νόριτς (10/08) όπου οι "πράσινοι" πρέπει να δείξουν σημάδια βελτίωσης πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ