ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίντο και Μπάμπαριτς τα δυο νέα ονόματα

Πίντο και Μπάμπαριτς τα δυο νέα ονόματα
Τόμισλαβ Μπάμπαριτς

Άντρε Πίντο και Τόμισλαβ Μπάμπαριτς είναι τα δυο νέα ονόματα που εξετάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κέντρο της άμυνας (video).

Όσο περνούν οι μέρες και δεν κλείνει ο Παναθηναϊκός (αν κλείσει τελικά) κάποιον ποδοσφαιριστή, τόσο θα αυξάνονται και τα ονόματα υποψήφιων στόχων για την άμυνα.

Τα τελευταία δυο ονόματα παικτών που είναι εφικτοί στόχοι, με τα τωρινά δεδομένα, στον Παναθηναϊκό, είναι αυτά των Άντρε Πίντο και Τόμισλαβ Μπάμπαριτς.

Όπως σωστά θα μαντέψατε ο ένας από τους δυο ανήκει στην Πόρτο, στην οποία εργάστηκε ο Φερέιρα και ακούμε συνέχεια για παίκτες από κεί, από το 2008 χωρίς ωστόσο να έχει παίξει ούτε λεπτό σε επίσημο αγώνας της.

Είναι 22 ετών και αρκετά ψηλός (1,93 ζωή να έχει), ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας. Από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει δοθεί δανεικός σε Σάντα Κλάρα, Βιτόρια Σετούμαλ και Ολαένσε συμπληρώνοντας συνολικά 78 εμφανίσεις με 6 γκολ.

Οι πράσινοι σκέφτονται το ενδεχόμενο με οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ακριβός και μην ξεχνάμε πως στην Πόρτο δεν χαρίζουν ούτε κάστανο.

Ατυχία...

Πάμε τώρα και στη δεύτερη περίπτωση. Και ο Τόμισλαβ Μπάμπαριτς είναι αρκετά ψηλός (1,91) διεθνής, επίσης, με τις μικρές ομάδες της Κροατίας και με καλό ξεκίνημα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2008.

Ένας τραυματισμός ωστόσο στο ξεκίνημα της περιόδου τον κράτησε εκτός για αρκετό διάστημα και οι Κροάτες θέλουν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σε ηλικία 22 ετών έχει αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια με την Ντιναμό και 12 με την Λοκομοτίβα, στην οποία πήγε δανεικός, ενώ έχει πετύχει και 4 γκολ. Πρέπει να πούμε πάντως πως ο Μπάμπαριτς την ξέρεις τη... δουλειά, αφού έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα στην Κροατία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ