ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει ο χρόνος για Σισέ

Πιέζει ο χρόνος για Σισέ
Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, η ΚΠΡ θέλει να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για να κλείσει τον Ρεμί και ο χρόνος πιέζει τους πράσινους που βλέπουν τις αγωνιστικές να λιγοστεύουν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, αφού για τον Γάλλο άσο ενδιαφέρον έχουν δείξει, εκτός από τους πράσινους, ομάδες από το Κατάρ και την Τουρκία.

Αν τα πράγματα βέβαια δεν τελειώσουν μέσα στο επόμενο 5ήμερο, τότε η υπόθεση θα καθυστερήσει κι άλλο, αφήνοντας τον μεταγραφικό προγραμματισμό πίσω.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη το πρωί, ο Χάρι Ρέντναπ θέλει να ξεφορτωθεί τον Σισέ έτσι ώστε να εξασφαλίσει χρήματα για να κλείσει τον Ρεμί.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν θέλει να ξεφύγει οικονομικά και γι αυτό ψάχνει να βρει την πιο συμφέρουσα προσφορά για τον έμπειρο στράικερ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για τη μεταγραφή του Σισέ, ο οποίος υπέγραψε πέρσι τέτοια εποχή συμβόλαιο δυόμισι ετών με την ΚΠΡ (αμείβεται με περίπου 2 εκ. ευρώ το χρόνο).

Πιέζει ο χρόνος

Άσχετα από το τι θα γίνει με τον Σισέ και πόσο τον θέλουν στον Παναθηναϊκό, υπάρχει στη μέση και το αγωνιστικό κομμάτι. Η όλη ιστορία ξεκίνησε με τους πράσινους να έχουν 15 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ήδη έχουν μειωθεί στα 13 και το Σάββατο θα γίνουν 12.

Μάλιστα το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό είναι κρίσιμο, αφού το "τριφύλλι" είναι τρεις βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ και την Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια θα πάει σε Τρίπολη (με Αστέρα) και Περιστέρι (με Ατρόμητο).

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το deal δεν έχει να κάνει τόσο με ένα στάνταρ ποσό (πχ 600.000 ευρώ για πέντε μήνες), αλλά με πληρωμή ανά συμμετοχή συν κάποια σημαντικά μπόνους. Όλα βέβαια μένουν να αποδειχθούν αν και όταν έρθει.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει ο χρόνος για Σισέ, Ο Λέτο ρυθμίζει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, " Έχεις προσωπικά μαζί μου". Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός και Βύντρα, Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη με Σισε, Νέος μνηστήρας για Σισέ, Φάμπρι: "Σας θέλω λιοντάρια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ