ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει για Παναθηναϊκό ο Βιέιρα

Πιέζει για Παναθηναϊκό ο Βιέιρα

Ο Ούγκο Βιέιρα ζήτησε από τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε να τον δώσει μέχρι τις 15 Γενάρη στον Παναθηναϊκό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάει ελεύθερος το καλοκαίρι στο "τριφύλλι".

Πράσινο... δαγκωτό ψήφισε ο Ούγκο Βιέιρα για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο για του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επίθεσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έκανε την επιλογή του.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε, Αντόνιο Φιούζα, του διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2012.

Ο 23χρονος επιθετικός τον ενημερωσε ότι έχει επιλέξει τον Παναθηναϊκό και πως θα ενταχθεί στο ρόστερ του είτε άμεσα, είτε θα περιμένει την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι λύσεις που πρότεινε ο 23χρονος στράικερ είναι δύο: είτε μία να παραχωρηθεί έως τις 15 Ιανουαρίου στο "τριφύλλι" έναντι ενός λογικού τιμήματος (περίπου 100.000 ευρώ) είτε να μείνει στη Ζιλ Βιθέντε έως το καλοκαίρι και να φύγει ελεύθερος.

"Θα περιμένω μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να με δώσετε στον Παναθηναϊκό με ένα χαμηλό και λογικό ποσό, κάτι που δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Διαφορετικά, θα υπογράψω στην ελληνική ομάδα και θα φύγω ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι", φέρεται να είπε στον ισχυρό άνδρα του πορτογαλικού συλλόγου ο παίκτης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.

Διαβεβαίωσε πάντως ότι εφόσον δεν παραχωρηθεί, θα τιμήσει το συμβόλαιο του μέχρι την τελευταία μέρα και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα. Η στάση των Πορτογάλων δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα γίνει γνωστή τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Να σημειωθεί ότι ο Βιέιρα είχε απασχολήσει τους " πράσινους" και στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, με τον πρόεδρο της Ζιλ Βιθέντε να απορρίπτει όμως τότε την προσφορά 350.000 ευρώ που του έγινε, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 1.200.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ