ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα τα χρήματα, μετά η συνάντηση

Πρώτα τα χρήματα, μετά η συνάντηση

Ο Πρίγκιπας Σουλτάν επανήλθε στο προσκήνιο, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν σκοπεύει να συναντηθεί μαζί του, εάν δεν βεβαιωθεί για τις τραπεζικές εγγυήσεις του Σαουδάραβα.

Ο Τζίγγερ θα διαπραγματευτεί με τον Πρίγκιπα, μόνο εφόσον εκείνος προσκομίσει νωρίτερα τραπεζικές εγγυήσεις για τα 15 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να μπουν στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μοχάμεντ Μπάσεμ υποστηρίζει ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα ζητήσει ραντεβού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να αποδείξει εμπράκτως την πρόθεση του, να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την πλευρά του θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, εάν προηγουμένως ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας δεν προσκομίσει τις απαραίτητες τραπεζικές εγγυήσεις με τα 15 εκατ. ευρώ όπως είχε δεσμευθεί αρχικά μέσω του πρώην εκπροσώπου του, Βλάση Τσάκα.

Αυτό θα μεταφερθεί και στον γενικό γραμματέα του Σουλτάν, όταν επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Με τα έως τώρα δεδομένα ο Τζίγγερ θα περιμένει το fund της βασιλικής οικογένειας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ