ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε το Κύπελλο και... ξυρίστηκε

Πήρε το Κύπελλο και... ξυρίστηκε
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός ξυρίστηκε μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα καθώς λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και έκανε την χάρη στον Ντάνιελ Πράνιτς.

Το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει μια ωραία πλάκα και διαμάχη ανάμεσα στον Τάσο Λαγό και τον Ντάνιελ Πράνιτς με αφορμή τα μούσια του πρώτου και τον Κροάτη που ανέβαζε φωτογραφίες στο instagram λέγοντας του να ξυριστεί. Ο νεαρός άσος όμως το αρνείτο πεισματικά και είχε δώσει μια ευκαιρία στον Πράνιτς να του κάνει το χατήρι αρκεί να σκόραρε στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ. Αυτό δεν έγινε και έτσι ο Λαγός διατήρησε την γενειάδα του.

Οι δυο τους είχαν βάλει στοίχημα και για τον τελικό του Κυπέλλου και πάλι με βάση το αν θα σκοράρει η όχι ο Κροάτης μέσος ο οποίος έφτασε κοντά στην πηγή και δεν ήπιε νερό.

Ο Λαγός την Δευτέρα εμφανίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού με γένια αλλά εν συνεχεία και πριν το γεύμα των πράσινων έκανε την εμφάνιση του ξυρισμένος, έχοντας πραγματοποιήσει δηλαδή το χατήρι του Πράνιτς στα αποδυτήρια του Απήλειον. .

Ο Κροάτης δεν έχασε την ευκαιρία την ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram και από κάτω έγινε πανικός σε like και σχόλια από τους ακόλουθους του Πράνιτς.

Πήρε το Κύπελλο και... ξυρίστηκε
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ