ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Ομαδική δουλειά η νίκη μας"

Πέτριτς: "Ομαδική δουλειά η νίκη μας"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ στο Αγρίνιο Μλάντεν Πέτριτς στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Στην ομαδική δουλειά που έκανε ο Παναθηναϊκός ώστε να καταφέρει να πάρει το μεγάλο "διπλό" απέναντι στον Παναιτωλικό, στάθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του τριφυλλιού που τον οδήγησε τελικά στη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πώς για τον ίδιο όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς:

"Ήταν να δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, κλείσαμε χώρους και έτσι δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει το παιχνίδι του. Αυτός είναι και ο λόγος που νικήσαμε.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Εγώ νιώθω καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Όσο περνάει ο καιρός βελτιώνομαι.

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά η νίκη οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια και όχι σε μένα".

Καρέλης: "Πήραμε βαθμολογική ώθηση, το μυαλό μας στον Αστέρα"

"'Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, σκοράραμε και κερδίσαμε. Πήραμε βαθμολογική ώθηση και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν έχω επανέλθει 100% αλλά στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι έτοιμος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ