ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Στο χέρι μας να συνεχίσουμε τη μάχη"

Πέτριτς: "Στο χέρι μας να συνεχίσουμε τη μάχη"
Πέτριτς INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να συνεχίσει να διεκδικεί τον φετινό τίτλο.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι στο χέρι της ομάδας του να συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Πέτριτς στη NOVA:

Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το σερί και να διεκδικήσει τον τίτλο: "Νομίζω ότι είναι σημαντικό που πήραμε τους 3 βαθμούς. Είναι καλό για τους φιλάθλους και για εμπιστοσύνη. Παραμένουμε 3 βαθμούς πίσω. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε την μάχη".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: "Το κλίμα ήτα φανταστικό. Είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Το να συνεχίσουμε έτσι είναι το σημαντικότερο. Κάναμε μεγάλη νίκη κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Αν ο Παναθηναϊκός "φάνηκε" στο δεύτερο ημίχρονο επειδή ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ: "Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό το ματς. Κανείς δεν ήθελε να κάνει το λάθος και να δεχτεί τέρμα. Κάτι έπρεπε να συμβεί. Μετά από το γκολ βρήκαμε χώρο και ωφέλησε εμάς ώστε να ανοίξει το παιχνίδι".

Για το δικό του γκολ: "Τους τελευταίους μήνες δεν παίζω ως επιθετικός και ήταν δύσκολο να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα τις δυο τελευταίες εβδομάδες αλλά και σήμερα. Είναι καλό που δεν εξαρτιόμαστε από ένα παίκτη αλλά έχουμε πολλούς που μπορούν να σκοράρουν. Το σημερινό γκολ ήταν κάπως τυχερό μετά το λάθος της αντίπαλης άμυνας".

Για το γεγονός πως τα τέρματα που έχει πετύχει έχουν δώσει βαθμούς και νίκες στον Παναθηναϊκό: "Ναι, το ξέρω. Έχω πετύχει σημαντικά γκολ. Είναι καλό γιατί έχουμε παίκτες όπως οι Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης αλλά και παίκτες από την μεσαία γραμμή που σκοράρουν".

Αν υπάρχει στεναχώρια για το γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο τέλος γιατί δεν έχει προβάδισμα στην ισοβαθμία: "Μας στεναχωρεί γιατί δεν ήταν ανάγκη. Ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε περάσει πριν το γκολ. Είναι κρίμα αλλά το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε".

Αν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση από τη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα: "Νομίζω πως ναι".

Αν είχαν στο μυαλό τους πως ο Ολυμπιακός έπαιξε την Πέμπτη (19/2) και τον περίμεναν κουρασμένο: "Σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι έτοιμες να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Αυτό συνέβη κι όταν παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό που προερχόμασταν από το ματς με την Αϊντχόφεν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ