ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Δεν είναι λογικό να μην παίρνουμε βαθμούς"

Πέτριτς: "Δεν είναι λογικό να μην παίρνουμε βαθμούς"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό και αναφέρθηκε στην προσαρμογή των παικτών στη φιλοσοφία του Στραματσόνι.

Η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό και ο Μλάντεν Πέτριτς δεν προσπάθησε να πείσει για το αντίθετο, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό με 1-0... Ο Κροάτης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει και φάνηκε αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε στον Πέτρο Πετρούση και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Κομοτηνή: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορέσαμε να νικήσουμε τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά σε αυτό δεν τα καταφέραμε. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, είναι λογικό να χάνουμε κάποια ματς αλλά δεν είναι λογικό να μην παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε”.

Για τις αλλαγές του “τριφυλλιού”: “Έχουμε λίγο καιρό με το νέο προπονητή. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να το κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται νέους παίκτες, ήμασταν καλοί σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ