ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών

Περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών
Παπαδόπουλος Νέμεθ Καστίγιο Αλμέιδα

Με τον Μπεργκ νοκ άουτ για τουλάχιστον δυο μήνες, φτιάξαμε μία σύντομη λίστα με διαθέσιμους επιθετικούς που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.

Περίπου δεκαπέντε παιχνίδια θα χάσει ο Μάρκους Μπεργκ τη φετινή περίοδο λ όγω σοβαρού τραυματισμού στο ώμο. Ένας αριθμός σημαντικός αν σκεφτούμε πως είναι ξεκίνημα της περιόδου, το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα είναι βατό τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και οι πράσινοι ήδη γκέλαραν με τον Λεβαδειακό.

Απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση για αντικαταστάτη του Μπεργκ δεν έχει παρθεί ακόμα, όμως δεν αποκλείεται στο meeting της Δευτέρας να ανάψει το πράσινο φως και ο Παναθηναϊκός να κινηθεί έναν ακόμα φορ (ειδικότερα με την εικόνα που δείχνει ο Πέτριτς ο οποίος τραυματίστηκε ξανά).

Ψάχνοντας λίγο την αγορά, πάντως, εντοπίσαμε κάποιες περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό. Όλοι οι παίκτες είναι είτε γνωστοί μας εδώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε γνωστοί γενικότερα, είτε έχουν αγωνιστεί σε Ολλανδία, Αγγλία (χώρες που αρέσουν σε Νταμπίζα, Αναστασίου).

Ας τους δούμε...

Ούγκο Αλμέιδα (30 ετών): Ξεκινάμε με το βαρύ όνομα. Καλή σεζόν στην Μπεσίκτας πέρσι με 15 γκολ σε 33 συμμετοχές. Έχει υψηλό συμβόλαιο, όμως σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που θα του έχει εξασφαλισμένη θέση μπορεί να ρίξει το κασέ του.

Κριστιάν Νέμεθ (25 ετών): Τον ξέρουμε όλοι (Ολυμπιακός, ΑΕΚ). Πέρσι αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με την Ρόντα, μετρώντας 8 γκολ και έξι ασίστ. Παίζει σαν φορ και ακραίος επιθετικός. Το κασέ του χαμηλό.

Νέρι Καστίγιο (30 ετών): Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στα πράσινα; Δύσκολο, όμως παραμένει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σίγουρα ποιοτικός, αλλά και περίεργος χαρακτήρας.

Νίκολα Ζίγκιτς (34 ετών): Έμπειρος ποδοσφαιριστής με γεμάτες χρονιές. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Μπέρμιγχαμ, με την οποία μέτρησε 35 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ.

Θυμάστε τον Τζέφρεϊ Καστιγιόν (23 ετών); Τον ήθελε πέρσι ο Αναστασίου. Μαντέψτε... Είναι ελεύθερος και περιμένει μία καλή πρόταση. Πέρσι πάντως έπαιξε σε 18 ματς με την Μπρέντα με μόλις 4 γκολ και 1 ασίστ.

Δημήτρης Παπαδόπουλος (32 ετών): Τον ξέρουμε, τον ξέρουνε. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο 36 εμφανίσεις, 16 γκολ και έξι ασίστ. Σίγουρα μία λύση που μπορεί να αποδώσει άμεσα.

Τζέιμς ΜακΦάντεν (30 ετών): Επιθετικός και δεύτερο φορ με καριέρα στην Αγγλία και την Σκωτία. Πέρσι με την Μάδεργουελ έπαιξε σε 30 παιχνίδια με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Στέλιος Βασιλείου (23 ετών): Ο γνωστός επιθετικός του Λεβαδειακού, που τσίμπησε βαθμό στο ΟΑΚΑ. Μένει ελεύθερος τον Γενάρη και με ένα μικρό ποσό μπορεί να φύγει από τώρα. Η περίπτωση του θυμίζει εκείνη του Καρέλη.

Εσείς τι λέτε, κάνει κάποιος από αυτούς για αντι-Μπεργκ; Πείτε μας με σχόλιο κάτω από το κείμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ