ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Περιμένει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Eντός της εβδομάδας αναμένεται να πάρει την απόφασή του για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά από χθες το βράδυ ένα είναι σχεδόν βέβαιο. Ότι ο νεαρός εξτρέμ θα επιστρέψει στη Super League από τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδαςLiveSport, το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, άνθρωπος του Πανιώνιου συνομίλησε χθες στη Λεωφόρο με τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και του τόνισε ότι οι "Κυανέρυθροι" θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αν τελικά ο Ιταλός τεχνικός αποφασίσει να τον αξιοποιήσει από το καλοκαίρι.

Ο Πανιώνιος δεν έχει αποκτήσει ακόμη επιθετικογενή παίκτη μετά την πώληση του Μπουμάλ στο Τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει συμφωνία με τον Βλαχοδήμο (και όχι υπογραφή συμβολαίου), ο οποίος προπονείται στο «Γ. Καλαφάτης». Διόλου παράλογη η επιλογή των Κυανέρυθρων, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι ο προπονητής με τον οποίο έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του ο ομογενής εξτρέμ, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην Ξάνθη.

Επισημαίνεται ότι ο ίδιος ο Βλαχοδήμος, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ άφησε τα πάντα ανοιχτά για το χρονικό σημείο στο οποίο θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, λέγοντας: « Ναι, ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να έρθω να παίξω στον Παναθηναϊκό και έδωσα εντολή στους μάνατζερ μου να συγκεντρωθούν στο θέμα της επιστροφής μου. Στόχος μου είναι να παίξω και να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα γίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα παίξω τώρα ή θα παίξω από το καλοκαίρι. Εγώ θέλω να παίξω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ