ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πείστηκε και έρχεται ο Μπεργκ

Πείστηκε και έρχεται ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ πείστηκε από όσα άκουσε από τον Γιάννη Αναστασίου στη συνάντησή τους και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Την πράσινη φανέλα προβάρει ο Μάρκους Μπεργκ, μετά την επιτυχή κατάληξη του ραντεβού του με τον Γιάννη Αναστασίου στη Σουηδία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Σουηδό επιθετικό και τον έπεισε για τον κυρίαρχο ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Στο οικονομικό κομμάτι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και ημέρες, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπικές εγγυήσεις, εκπλήρωσε τους όρους που είχε ζητήσει ο μάνατζερ του 26χρονου στράικερ.

Αυτό που απέμενε ήταν να πειστεί απόλυτα ο Μπεργκ για το όραμα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχουν στον Παναθηναϊκό, αφού γνωρίζει ότι η ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία της ανοικοδόμησης.

Ο Αναστασίου ανέλυσε το πλάνο του στον Μπεργκ, εξήγησε τι ακριβώς θέλει από αυτόν και πώς σκοπεύει να τον αξιοποιήσει. Ο Σουηδός ικανοποιήθηκε απόλυτα και κατέληξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική ευκαιρία για να επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική πορεία και να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή, απαιτείται η τυπική συγκατάθεση του Αμβούργου, το οποίο έχει τα δικαιώματα του Μπεργκ. Στη γερμανική ομάδα ανέλαβε νέος τεχνικός διευθυντής, ο οποίος χειρίζεται πλέον όλα τα θέματα και επιθυμεί να ενημερωθεί για την υπόθεση, ώστε στη συνέχεια να συναινέσει, κάτι που όμως θεωρείται δεδομένο.

Αμέσως μόλις ξεπεραστεί και το διαδικαστικό με το Αμβούργο, ο Μάρκους Μπεργκ θα έρθει στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί επίσημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ