ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέφτουν οι υπογραφές με Κουτρουμπή

Πέφτουν οι υπογραφές με Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάρκεια της ημέρας, πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, αναμένεται να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για άλλα τρία χρόνια θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής με το τριφύλλι να επικυρώνει τη συμφωνία του με τον Έλληνα, διεθνή άσο πλέον, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (15/11).

Ο μάνατζερ του διεθνή Έλληνα αμυντικού, μετέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (15/11) στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ στο Μαρούσι, για να διευθετήσει και τις τελικές λεπτομέρειες στα συμβόλαια με την Αθηνά Μπαλωμένου και τις επόμενες ώρες, πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης η οποία θα ξεκινήσει στις 4.00μ.μ., ο "Κούτρου" αναμένεται να περάσει από τα γραφεία στο Μαρούσι για να υπογράψει.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2019 με σχεδόν τριπλάσιες απολαβές. Συγκεκριμένα, για κάθε χρόνο συνεργασίας του θα λάβει 280.000 ευρώ, συν μια σειρά από μπόνους στόχων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, όμιλοιChampionsήEuropaLeague), που μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το συνολικό ποσό.

Η δε ρήτρα αποδέσμευσης που είχε ζητηθεί να μπει απ’ την πλευρά του Έλληνα άσου, "κλείδωσε" από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (11/11) στο 1.6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ