ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας: "Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα"

Πατέρας: "Θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα"
INTIME SPORTS

Ο Νικόλας Πατέρας με δήλωσή του χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα εφημερίδας, που έκανε λόγω για συνάντηση του με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Νικόλας Πατέρας με δήλωσή του χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα εφημερίδας, που έκανε λόγω για συνάντηση του με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ την περασμένη Παρασκευή.

Μάλιστα τόνισε πως γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στο ίδιο προσωπικά.

Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφάνιζε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να έχει συνάντηση με τον Γάλλο επιθετικός και να τον παροτρύνει να φύγει από την ομάδα, ωστόσο όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας στην δήλωσή του, αυτό που τον παρότρυνε να κάνει είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, όπως αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού", για το ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι σύλλογοι του εξωτερικού για να τον αποκτήσουν του είπε να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα κάτι που ο Σισέ το έκανε.

Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Πατέρα:

" Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Γάτα" και την “φανταστική” συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου έχω να πω τα εξής: Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή.

Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα πράγμα που και έκανε.

Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ