ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσιάζονται Μπαϊραμι και... Νταμπίζας

Παρουσιάζονται Μπαϊραμι και... Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (4/6) θα παρουσιαστεί ο Εμίρ Μπαϊράμι ενώ εν συνεχεία θα γίνει παρουσίαση και του νέου τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Νίκου Νταμπίζα.

Την Τρίτη (4/6) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, του Εμίρ Μπαϊράμι.

Ο Σουηδός άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην διάρκεια της Δευτέρας χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα πήγαν καλά.

Εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου και συμφώνησε σε όλα για το συμβόλαιο του (3+1) με τον Παναθηναϊκό και την Τρίτη το μεσημέρι στις 4.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του από την πράσινη ΠΑΕ στα γραφεία του Τριφυλλιού.

Ο Μπαϊράμι είναι το πρώτο νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων για να ακολουθήσουν εν συνεχεία και άλλοι τον επόμενο να ακούει στο όνομα του Μάρκους Μπεργκ.

Παρουσίαση και για Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν το μοναδικό μέλος του νέου τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν είχε παρουσιαστεί κατά την επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του στη Παιανία.

Ο παλαίμαχος άσος όμως ο οποίος τότε είχε κάνει μια γραπτή δήλωση θα παρουσιαστεί και επίσημα την Τρίτη (4/6) το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα μετά την παρουσίαση του Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ