ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αυτοψία" και έλεγχος από Αναστασίου, Σαμαρά στο "Απήλιον"

"Αυτοψία" και έλεγχος από Αναστασίου, Σαμαρά στο "Απήλιον"

Οι Γιάννης Αναστασίου και Γιάννης Σαμαράς πραγματοποίησαν "αυτοψία" σε όλους τους χώρους του "Απήλιον" ενώ το παρών έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος για να συζητήσει μαζί τους τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Μια μέρα μετά την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο "Απήλιον" ήρθε η σειρά της "αυτοψίας" από τον τεχνικό του Τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου και τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας των πράσινων Γιάννη Σαμαρά.

Οι δυο τους βρέθηκαν τη Δευτέρα στο νέο προπονητικό κέντρο των πράσινων, περιηγήθηκαν σε αυτό και έλεγξαν όλους τους χώρους του σπιθαμή προς σπιθαμή.

Στη διάρκεια της παρουσίας τους στο Απήλιον, μετέβη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να ενημερωθεί για τις διαπιστώσεις και τις σκέψεις τους, καθώς και για τις παρεμβάσεις οι οποίες επιβάλλεται να γίνουν άμεσα ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη φιλοξενία της πρώτης ομάδας στις αρχές Ιουλίου.

Οι τρεις άνδρες επιθεώρησαν κάθε γωνιά του προπονητικού κέντρου και αφού οι Αναστασίου και Σαμαράς υποδείξουν τις ανάγκες, ο Αλαφούζος θα τις καλύψει άμεσα. Πάντως, το συμπέρασμα τους είναι ότι το Απήλιον έχει υψηλές παροχές προς τους ποδοσφαιριστές και διευκολύνει μία άρτια και πλήρη προετοιμασία.

Μεγάλο μέρος της κουβέντας των Αλαφούζου, Αναστασίου, Σαμαρά, αναλώθηκε και στην ακαδημία. Άλλωστε, οι υποδομές κατέχουν κεντρικό ρόλο στο πλάνο τους και στόχος τους είναι τα νεαρά ταλέντα του Τριφυλλιού να έχουν στη διάθεση τους όσα μέσα απολάμβαναν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ