ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο"

"Παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης και ο Σπύρος Ρισβάνης υποστήριξαν ότι ο Παναθηναϊκός απέδωσε καλύτερα στο φιλικό με την Γάνδη διορθώνοντας κάποια λάθη που έκανε στο ματς με την Ανόρθωση.

Την άποψη ότι έπαιξαν καλύτερα από ότι στο φιλικό με την Ανόρθωση εξέφρασαν μετά το τέλος του φιλικού με την Γάνδη τόσο ο Αλέξανδρος Ταμπάκης όσο και ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο νεαρός γκολκίπερ των πράσινων αλλά και ο αμυντικός του Τριφυλλιού υποστήριξαν πως οι πράσινοι διόρθωσαν κάποια λάθη και προσπάθησαν να παίξουν καλύτερα.

Χαρακτηριστικά ο Ταμπάκης είπε:

"Σίγουρα η ομάδα πήγε καλύτερα σε αυτό το φιλικό απ’ ότι στο προηγούμενο. Συζητήσαμε όλοι μαζί τα λάθη που έγιναν στο ματς με την Ανόρθωση και ως ένα βαθμό, διορθώσαμε πολλά από αυτά.

Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι φυσιολογικό να προκύπτει κούραση από τις προπονήσεις, αλλά νομίζω ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια".

Τι αίσθηση σου αφήνει αυτή η προετοιμασία;
"Δείχνουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, τα περισσότερα παιδιά ήμασταν μαζί στην ακαδημία. Είμαι σίγουρος ότι με τις προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών θα φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο".

Όσο για τον Σπύρο Ρισβάνη σημείωσε:
" Προσπαθήσαμε να παίξουμε στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος μας είναι μία ομάδα που βασιζόταν κυρίως στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση που είχε. Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο με βάση όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό μας ικανοποιεί".

Αισθάνεστε ότι η ομάδα δένει όσο περνάει ο καιρός;
"
Σιγά-σιγά θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, έχουμε ακόμα αρκετά φιλικά μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Έχω την αίσθηση ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής".

Είναι η πρώτη σου προετοιμασία και έχεις δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

"Είμαι χαρούμενος για αυτό και ελπίζω να συνεχίσω να πηγαίνω όλο και καλύτερα, προκειμένου να έρθει ένα συμβόλαιο και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα όσο μπορώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ