ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Αναγέννηση μέσω του Παναθηναϊκού"

Μπεργκ: "Αναγέννηση μέσω του Παναθηναϊκού"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι θέλει να αφήσει πίσω του τα δυο τελευταία χρόνια και να κάνει μια νέα αρχή αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

Πολύ χαρούμενος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό αλλά και την γέννηση του δεύτερου παιδιού του είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός ο οποίος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην χώρα μας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού μίλησε για τους πράσινους και την νέα αρχή που θέλει να κάνει, αναφέρθηκε στους Σουηδούς Μπιάρσμιρ, Άντονσον και Νίλσον που του μίλησαν με κολακευτικά λόγια αλλά και για το πότε περιμένει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Για την μεταγραφή του:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα αρχή για μένα. Αισθάνομαι πολύ καλά και θα μπορούσε να είναι για μένα μια καινούρια αρχή. Τα τελευταία δυο χρόνια οι τραυματισμοί δεν με άφησαν να προσφέρω».

Για τις επαφές με τους Σουηδούς:
«Μπιάρσμιρ, Νίλσον και Άντονσον μου μίλησαν με πολύ καλά λόγια, παρά τα προβλήματα που είχαν με τον τρόπο πληρωμής.Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτίσει κάτι νέο, μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ωστόσο, αισθάνομαι πολύ καλά, η αίσθηση για την ομάδα είναι φανταστική».

Για τον Μπαϊράμι:
«Πάντα είναι καλό όταν υπάρχουν Σουηδοί σε μια ομάδα. Είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορείς να παίξεις καλύτερα. Ωστόσο, δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου το γεγονός πως ήταν ήδη στον Παναθηναϊκό».

Για την πρόταση από Ολλανδία:
«Μου άρεσε η Ολλανδία, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο. Νομίζω πως μπορώ να τα καταφέρω καλά στην Ελλάδα, όπως έχω κάνει και σε άλλες ομάδες».

Για την κατάσταση του:
«Πετάω στα σύννεφα, πρώτα η μεταγραφή μου και τώρα το δεύτερο παιδί μου. Μπορώ να αντεπεξέλθω σε πολλές ασκήσεις, αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Δεν έχω κάνει κανονικές προπονήσεις καιρό τώρα, ωστόσο ελπίζω πως θα καταφέρω να επιστρέψω σύντομα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ