ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το Skate Park

Παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το Skate Park

Ο Γιώργος Καμίνης συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο για την Τετάρτη 26/3, στη συνεδρίαση του οποίου θα εγκριθεί η σύμβαση της παραχώρησης του Skate Park στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Δημοτικό Συμβούλιο στο Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά συγκάλεσε την Τετάρτη 26/3, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, πιθανώς το τελευταίο της τρέχουσας θητείας του. Ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση είναι η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και η παραχώρηση του Skate Park για την κατασκευή ενός μικρού αθλητικού χώρου (γήπεδα τένις).

Για την έγκριση τους απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, κάτι που αναμένεται να συμβεί αφού έχει εκδηλωθεί η στήριξη από τις παρατάξεις του Γιώργου Καμίνη και του Νικήτα Κακλαμάνη.

Προηγουμένως, το θέμα είχε τεθείς προς ψήφιση και στο συμβούλιο του 7ου Διαμερίσματος, όπου εγκρίθηκε με ψήφους 8 υπέρ, 2 κατά, 1 λευκό και 1 παρών.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρουσιαστεί η σύμβαση που θα υπογραφεί από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές και ο Δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Για το τυπικό της υπόθεσης, απαιτείται και η έγκριση της Περιφέρειας Αττικής μετά την ψήφιση από το Δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι για την παραχώρηση του Skate Park έχουν αντιδράσει λίγοι κάτοικοι της περιοχής, ο πολιτιστικός σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων και το ποδοσφαιρικό σωματείο Αμπελόκηποι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ