ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση μέχρι την Δευτέρα του Μαυρία

Παράταση μέχρι την Δευτέρα του Μαυρία

Την Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα μεταβεί στην Αγγλία ο Μαυρίας για να τσεκαριστεί από την Σάντερλαντ. Αισιοδοξία για Πράνιτς, Ντιαρά.

Μία αποχώρηση και δυο προσθήκες είναι πιθανόν να έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα (τρίτη με αυτή του Καρέλη μόλις μείνει ελεύθερος), καθώς οι υποθέσεις των Μαυρία, Πράνιτς και Ντιαρά φτάνουν στην κορύφωση τους.

Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει την Δευτέρα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τις "μαύρες γάτες".

Η Σάντερλαντ επιστρέφει από την Ασία την Κυριακή, οπότε από Δευτέρα θα προχωρήσουν υποθέσεις μεταγραφών που εκκρεμούν (μία από αυτές είναι και του Μαυρία).

Ο 19άχρονος άσος περιμένει πως και πως να τελειώσει αυτή η ιστορία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως όλο αυτό το διάσημα κάνει ειδικό πρόγραμμα για να απαλλαγεί από το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Αισιοδοξία για Πράνιτς, Ντιαρά

Ο εκπρόσωπος του Κροάτη αριστερού μπακ-χαφ της Σπόρτινγκ (που μπορεί να παίξει και στο κέντρο αν χρειαστεί) βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου και σύντομα αναμένεται να βρεθεί λύση.

Από την πλευρά τους οι πράσινοι θα περιμένουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου κι αν όλα πάνε καλά υπάρχει πιθανότητα να γίνει υπέρβαση για τον πρώην άσο της Μπάγερν. Από εκεί και πέρα το θέμα του Ντιαρά είναι καθαρά στα χέρια του Αφρικανού άσου. Μόλις έρθει στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ