ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένει "ατομικός" ο Μέντες

Παραμένει "ατομικός" ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του και η συμμετοχή του στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, φαίνεται να απομακρύνεται ως ενδεχόμενο.

Η ήττα από τον ΟΦΗ προκαλεί παρενέργειες στον Παναθηναϊκό, όμως το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία δεν αφήνει χρονικά περιθώρια για μεμψιμοιρίες.

Στην προπόνηση της Δευτέρας 20/10 στο "Γεώργιος Καλαφάτης" το κλίμα ήταν βαρύ για τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, αλλά ήταν αναγκαίο το επίκεντρο της προσοχής να στραφεί στο Europa League.

Στη διάρκεια του προγράμματος έλειψαν οι κουβέντες και τα σχόλια και ακούγονταν μόνο οι εντολές του Αναστασίου και των συνεργατών. Ήταν ολοφάνερο ότι οι παίκτες δεν είχαν διάθεση για πολλά και απλώς εκτέλεσαν τις ασκήσεις τους προσπαθώντας να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με την μπάλα.

Ο Νταβίντ Μέντες συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη εξαντλούνται.

Όσο για το Μάρκους Μπεργκ, συμμετείχε στο πρόγραμμα όσων δεν έκαναν αποθεραπεία και εάν συνεχίσει τις επόμενες ημέρες, θα επανέλθει πλήρως αρκετά σύντομα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη 21/10 στις 10:30 το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ