ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρακολουθούν και ενεργούν στον Παναθηναϊκό

Παρακολουθούν και ενεργούν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και την άφιξη του Τζάνι Ινφαντίνο, ενώ, εντείνουν τις προσπάθειες τους για την ανάδειξη των κακώς κειμένων στο άθλημα.

Η παρουσία του Τζάνι Ινφαντίνο στην Αθήνα και η συνάντηση του με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού και τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρακολουθούνται ανελλιπώς από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, έχουν άμεσο ενδιαφέρουν για τα δύο ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν και διαμορφώνουν το περιβάλλον στο οποίο αγωνίζεται και λειτουργεί η ομάδα.

Αρκετοί φίλοι του Τριφυλλιού, αλλά και φίλαθλοι, γενικότερα, αναρωτιούνται εάν η ΠΑΕ προτίθεται να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες, ώστε να συμβάλλει από την πλευρά της, στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην απονομή δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, με τις κινήσεις που εξαγγέλθηκαν από τον ΠΑΟΚ και οι οποίες στοχεύουν στην αποβολή του Ολυμπιακού από το Champions League, δημιουργούνται προσδοκίες και προσμονή για δράσεις από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, όπως τονίζουν από τη διοίκηση, ήδη, εδώ και αρκετούς μήνες, επιχειρούν με κάθε τρόπο να εκθέσουν τα κακώς κείμενα στο άθλημα και να κινητοποιήσουν τις δικαστικές αρχές, για να ασχοληθούν με τους υπευθύνους.

Έφερναν ως παράδειγμα ότι μόλις την Τρίτη (28/4) απέδειξαν, μέσω της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ότι η Superleague παρέδωσε αλλοιωμένα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ της 24/2 και κατέδειξαν ότι λειτουργεί για την προστασία συγκεκριμένων συμφερόντων.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ασχοληθεί όσο κανείς άλλος με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν συγκρουστεί με το προεδρείο της ΕΠΟ και της Superleague, τα μέλη των οποίων θεωρούν ως κομμάτια του συστήματος.

Συνεπώς, καλωσορίζουν οποιονδήποτε άλλο προστρέχει στο πλευρό τους, προκειμένου να ισχυροποιηθεί το "μέτωπο" ενάντια στο παρασκήνιο. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να αλλάξει το άθλημα και να απομακρυνθούν τα πρόσωπα τα οποία το έχουν οδηγήσει στην υποβάθμιση.

Όσο για την πιθανότητα άμεσης αποβολής του Ολυμπιακού από το Champions League και την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών στον Βαγγέλη Μαρινάκη, περιμένουν τα επόμενα επεισόδια, εφεξής.

Συν τις άλλοις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έχει διαρκή επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή και άλλα κυβερνητικά στελέχη, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση, ενώ, έχει διαύλους και με αξιωματούχους της UEFA, αναδεικνύοντας τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ