ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραδίδει τη διαχείριση των μετοχών ο Αλαφούζος

Παραδίδει τη διαχείριση των μετοχών ο Αλαφούζος

Συμβολαιογραφικό γραφείο θα αναλάβει τον έλεγχο του μετοχικού μεριδίου του Γιάννη Αλαφούζου, μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από τη στιγμή που η διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν είχε θετική εξέλιξη, ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι δεν θα έχει περαιτέρω ανάμειξη στην ΠΑΕ. Ο εφοπλιστής θεωρεί ότι έχει τελειώσει με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως του χρόνου που θα χρειαστεί για να μεταβιβάσει το μετοχικό μερίδιο που διαθέτει.

Μάλιστα, για να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του, θα προβεί στην πιο χαρακτηριστική ενέργεια: θα παραδώσει τη διαχείριση των μετοχών του σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Πλέον, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, θα απευθύνεται στον εντεταλμένο συμβολαιογράφο του εφοπλιστή.

Ασφαλώς, με αυτή την απόφαση ο Γιάννης Αλαφούζος σημαίνει το τέλος του στην ΠΑΕ. Η διοίκηση υπό τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη έχει υπηρεσιακό ρόλο μέχρι να την αντικαταστήσει ένα νέο σχήμα και μένει να αποσαφηνιστεί τι θα ισχύσει με τη χρηματοδότηση της εταιρίας από τον εφοπλιστή, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με παρόμοιο τρόπο είχε ενεργήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της οικογένειας του. Από το δικηγορικό γραφείο του Τζίγγερ, πήρε μετέπειτα η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

Χάρτης: Η Ευρώπη των παχύσαρκων- Πού ζουν οι περισσότεροι

Ποια είναι η Ευρωπαϊκά χώρα όπου το 1/3 του πληθυσμού της είναι υπέρβαρο. Πόσο ψηλά σκοράρει η Ελλάδα στον χάρτη των χοντρών

11 διάσημοι ηθοποιοί που δεν θυμόσουν ότι έχουν παίξει σε πασίγνωστες ταινίες

Η λίστα περιλαμβάνει διπλή συμμετοχή του Johnny Depp.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24