ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS

Παρουσία αντιπροσωπείας των περισσοτέρων τμημάτων του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η κοπή της πίτας της Θύρας 13. (VIDEO & PICS)

Παρουσία χιλίων και πλέον φίλων του Παναθηναϊκού στον κεντρικό σύνδεσμο της Θ.13 κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά το ματς με την Καλλονή.

Πολυπληθής ήταν η εκπροσώπηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην εκδήλωση καθώς το παρών στο "κάστρο" έδωσαν οι Αναστασίου, Λαγός, Στιλ, Πέτριτς, Μπέργκ, Ταυλαρίδης, Φύσσας, Βόκολος, Σαραβάκος και Σωπήλης.

φυσικά παρουσία είχαν και άλλα τμήματα του συλλόγου και το μπάσκετ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Μάνο Παπαδόπουλο αλλά και τους Εϊ Τζέι Σλότερ, Τζέιμς Γκιστ και ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Την ανδρική ομάδα βόλει του συλλόγου εκπροσώπησε ο Χρίστος Μπέλος, οι Έϊβερι και Όλιβερ ήταν για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού για περισσότερο από μια ώρα έκλεισαν το ένα ρεύμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας φωνάζοντας συνθήματα και κάνοντας τη νύχτα μέρα κατά την κοπή της πίτας και τις σύντομες ομιλίες των εκλεκτών καλεσμένων. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προκειμένου η βροχή να μην μπορέσει να χαλάσει την γιορτή υπήρχε και ένα μεγάλο πανό που έγραφε: "Θύρα 13, δύναμη σου οι οπαδοί σου".

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS
"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS
"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS

Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της "Θύρας 13" όπου μεταξύ άλλων σημείωσε: "Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίζουμε αρκεί και εσείς να ματώνετε την φανέλα. Του χρόνου η Θύρα 13 κλείνει τα 50 χρόνια ζωής καθώς είμαστε δίπλα σας από το 1966 και το θα γίνετε στην Λεωφόρο δεν λέγετε".

Αναστασίου: "Αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν"

Στη συνέχεια πρώτος μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος υποστήριξε:
"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ξέρουμε ότι είναι δύσκολη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν, καλή χρονιά σε όλους".

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS

Λαγός: "Ότι περνάει από το χέρι μας"

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός, εκ των αρχηγών του τριφυλλιού είπε:
"Καλή χρονιά, να ξέρετε ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που είστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους μας και να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας".

Παπαδόπουλος: "Όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρίστος Μπέλος ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του σε όλους τους αγώνες του τμήματος.

Τελευταίος μίλησε ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε:

"Σας εύχομαι καλή χρονιά, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες μας".

Ξεχωριστή στιγμή

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν λίγο πριν την κοπή της πίτας τα παιδιά της Θύρας 13 τιμώντας την μνήμη του Οδυσσέα Καλογεράκη ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή είπαν το σύνθημα που είχε βγάλει ο ίδιος σηκώνοντας ψηλά τα κασκόλ τους και τόσο δυνατά ώστε το "ΠΑΟ μου τον αγαπώ" να ακουστεί μέχρι τον ουρανό.

Μάλιστα ο Στιλ είχε βγάλει το κινητό του και βιντεοσκοπούσε τις σκηνές βλέποντας τους φίλους του τριφυλλιού να τραγουδάνε.

Ιδιαίτερη παρουσία και δώρα

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία στην κοπή της πίτας της Θύρας 13 από τον Όλιβερ, τον οργανωτή των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης ο οποίος έδωσε το παρών. Ο Όλιβερ έκανε και δυο... ιδιαίτερα δώρα στους οπαδούς της Θύρας 13. Το πρώτο ήταν ένα κομμάτι από το χόρτο του γηπέδου της Ραπίντ το οποίο κατεδαφίστηκε στην αρχή της σεζόν προκειμένου να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας της Αυστρίας ενώ το δεύτερο ήταν ένα κομμάτι ενός τοίχου με ένα γκράφιτι σε χρώματα πράσινο και άσπρο.

"Πανικός" στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
INTIME SPORTS

Αποθέωση για όλους

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι των πράσινων γνώρισαν την αποθέωση στην διάρκεια της παραμονής τους στο "κάστρο" αλλά και κατά την αποχώρηση τους και κυρίως οι Μπεργκ και Στιλ που άκουσαν το όνομα τους σε σύνθημα από τους φίλους του τριφυλλιού. Ο Βρετανός μάλιστα συνοδευόταν και από τον πατέρα του που έδειξε να το απολαμβάνει.

Οι οπαδοί των πράσινων ζήτησαν από παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο ποδόσφαιρο να συνεχίσει να τα δίνει όλα μέχρι τέλος και να κάνουν ότι μπορούν για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Μάλιστα όλοι τους βγήκαν πολλές φωτογραφίες και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα κατά την παραμονή τους στον κεντρικό.

Με τα καπνογόνα στα χέρια Γκιστ, Σλότερ, Νέλσον

Πανικός έγινε και την στιγμή που οι Γκιστ, Σλότερ, Νέλσον βρέθηκαν στο βήμα και αντί να μιλήσουν θέλησαν να γίνουν ένα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι τρεις άσοι του τριφυλλιού πήραν στα χέρια τους καπνογόνα και έδωσαν αυτοί το έναυσμα για συνθήματα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν παρόντες εκείνη την ώρα στον κεντρικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ