ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμος για "διπλό" με την Καλλονή

Πανέτοιμος για "διπλό" με την Καλλονή

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Στην αποστολή ο Αποστολόπουλος, εκτός οι Μπαϊράμι, Ρισβάνης και Λαγός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Καλλονή η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (08/12) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Λέσβου χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο και ο Παναθηναϊκός που φέτος επέστρεψε στη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο, θα γυρίσει ξανά στο ΟΑΚΑ για αγώνα μετά τις 21 Απριλίου και το 3-2 επί της Βέροιας. Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση του Σαββάτου, από την οποία απουσίασαν οι Σπύρος Ρισβάνης και Εμίρ Μπαϊράμι.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Καλλονή, από την οποία απουσιάζουν οι Ρισβάνης, Μπαϊράμι και ο Τάσος Λαγός που εκτίει την ποινή του λόγω καρτών.

Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Ντάνιελ Πράνιτς, Μάρκους Μπεργκ και Νάνο που είχαν μείνει εκτός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών. Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό διάστημα ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ