ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Βιτορούλ στην Λεωφόρο αλλά τα κέρδη για τον Αναστασίου ήταν η συμμετοχή των Μπαϊράμι, Μπερίσα, Σταματάκη και του Ντίνα που ήταν ο καλύτερος τριφυλλιού.

Την φιλική νίκη με 1-0 επί της Βιτορούλ πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Αναστασίου είδε πολλά περισσότερα από την νίκη. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πράσινων είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον Μπαϊράμι για 60', τον Μπερίσα για 75' και να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον Σταματάκη όπου έπαιξε 30' έστω και σε φιλικό παιχνίδι μετά από επτά μήνες.

Μάλιστα ο κόουτς των πράσινων πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία και των τριών και ιδίως τον Μπαϊράμι που έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθάει και στα επίσημα ματς αλλά και του Σταματάκη που επανερχόμενος από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό έδειξε να πατάει καλά στα πόδια του, να μην φοβάται και σίγουρα παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος.

Φυσικά ο Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες του όπως ο Σπυρόπουλος που έπαιξε για 90' αλλά και ο Κουτρουμπής που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του.

Κορυφαίος για το τριφύλλι ήταν ο Ντίνας και ιδίως από την στιγμή που ο νεαρός άσος τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0
INTIME SPORTS

Θυμηθείτε το "LIVE" της αναμέτρησης:

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. Μπροστά τους έπαιξε ο Δώνης που είχε δίπλα του τον Μπούι ενώ η τριάδα μπροστά τους ήταν οι Μπαϊράμι, Ντίνας και Κλωναρίδης. Μόνος στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μπερίσα.

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι στο πρώτο μέρος είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή κόντρα σε μια ομάδα που δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική. Η πρώτη καλή στιγμή για το τριφύλλι ήρθε στο 3' και εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 18' όταν ο Μπερίσα γύρισε την μπάλα ωραία στον Μπαϊράμι αυτός ακόμα πιο όμορφα γύρισε πέρασε τον αντίπαλο του αλλά το πλασέ του κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο η κεφαλιά του Μπερίσα από πλεονεκτική θέση ήταν κακή και η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με γκολ όταν στο 44' ο Ντίνας άλλαξε την μπάλα στο κόρνερ έκανε ωραία την ενέργεια πάνω στην γραμμή και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στον Κουτρουμπή ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0.

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0
INTIME SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο

Οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος το οποίο κινήθηκε όπως ακριβώς και το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο 58' όταν ο Βίνα έκανε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό του Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με μια χαμένη ευκαιρία στο 62'. Ο Ντίνας με ωραία ενέργεια πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια ενός αμυντικού προς τον Κλωναρίδη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Βιτορούλ έδιωξε με τα πόδια.

Στο 78' ο Κλωναρίδης και πάλι μετά από ωραία πάσα του Σπυρόπουλο βγήκε τετ α τετ με τον Μπαλαούρο έχοντας και τον Ντίνα δίπλα του. Μπήκε μέσα στην περιοχή και από πλάγια σούταρε με τον Μπαλαούρο να διώχνει σε κόρνερ.

Παναθηναϊκός-Βιτορούλ 1-0
INTIME SPORTS

Στο 83' ο Σταματάκης με πολύ ωραία μεταβίβαση βρήκε τον Κλωναρίδη μέσα στην περιοχή και αριστερά, αυτός την γύρισε προς τον Σπυρόπουλο που ακολούθησε την φάση αλλά το πλασέ του δεξιού μπακ των πράσινων πέρασε άουτ.

Παναθηναϊκός:Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούι, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (58' Σταματάκης), Μπερίσα (76' Ζέκα).

Βιτορούλ:Μπαλαούρο, Πάνα, Πιτ (53΄Πέρτζου), Μαμέλε, Μπονίγια (40' Τσιόμπλα), Νταμινούτα, Μίτριτα, Χοντοροτζέα, Μπενζάρ, Αντέλκοβιτς (54' Βίνα), Καρστορτσέα.

Στο 75' μπήκαν οι Μπόιτος, Ντιάγκομπ, Κασάπ, Χάτζι, Γκεόργκε, Κόμαν

Γκολ: 44' Κουτρουμπής

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ