ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0

Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0
INTIME SPORTS

Ένας πολύ καλύτερος Παναθηναϊκός σε άμυνα και επίθεση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Λάτσιο στην επιστροφή των πράσινων στην Λεωφόρο παρουσία 14.000 και πλέον φίλων τους. Καλή παρουσία από τους παίκτες του Τριφυλλιού με τους νεοαποκτηθέντες άσους να δείχνουν καλά στοιχεία.

Αρκετές ελπίδες ενόψει της φετινής σεζόν άφησε η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάτσιο παρά το ισόπαλο 0-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι πράσινοι σε ένα κατάμεστο γήπεδο που έδειξε ότι ο κόσμος του Τριφυλλιού θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας ήρθαν ισόπαλοι με τους Ιταλούς αλλά παρουσίασαν κόντρα σε μια καλύτερή και πιο έτοιμη ομάδα ένα καλύτερο πρόσωπο.

Με τους νεοαποκτηθέντες Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ και Καρέλη να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα αλλά και τον Μπεργκ να κάνει το ντεμπούτο του έδειξαν πολύ καλύτερη εικόνα από ότι μια εβδομάδα νωρίτερα στο φιλικό με την Βαλενσιέν.

Και είναι δεδομένο ότι όσο προσαρμόζονται οι νέοι παίκτες τόσο θα γίνεται καλύτερος ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί στην άμυνα και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση προσπάθησαν να απειλήσουν και τα κατάφεραν αρκετά φορές ενώ στάθηκαν άτυχοι στο δοκάρι του Ντίνα που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα αυτής της εβδομάδας, Καρέλη, Αμπεΐντ και Σίλντενφέλντ ενώ σε σχέση με την δοκιμή που έκανε το Σάββατο άφησε τον Μπεργκ στον πάγκο και ξεκίνησε τον Ντίνα.

Έτσι η ενδεκάδα και η παράταξη του Τριφυλλιού είχε ως εξής με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα της άμυνας είναι οι Μαρινάκης, Σίλντενφέλντ, Κουτρουμπής και Νάνο. Μπροστά τους έπαιζε ο Μέντες ο οποίος είχε δεξιά του το Ζέκα και αριστερά τον Αμπέιντ. Στην επίθεση ο Μπαϊράμι έπαιζε στο δεξί άκρο, ο Καρέλης αριστερά και ο Ντίνας στην κορυφή.

Πιο δυνατά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο φιλικό με την Λάτσιο και μόλις στο 6' είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα πέρασε και τον Μαρκέτι γύρισε προς τον Καρέλη αλλά αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το βολ πλανέ.

Οι πράσινοι απείλησαν και στο 10' όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Σίλντενφελντ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κουτρουμπή που σούταρε πάνω στα σώματα.

Τρία λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Μαρινάκη να κάνει την κούρσα, να δίνει στον Αμπεΐντ ο οποίος αντί να δώσει ακόμα πιο δίπλα στον Καρέλη σούταρε με τον Μαρκέτι να πιάνει την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή σε αυτά τα πρώτα είκοσι λεπτά την ίδια ώρα που η Λάτσιο δεν είχε απειλήσει τους πράσινους.

Πρώτη ευκαιρία για τους Ιταλούς

Η Λάτσιο απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Καπίνο στο 23' όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Φλοκάρι πήρε την κεφαλιά πάνω με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Καπίνο.

Δεύτερη καλή στιγμή για τους Ιταλούς στο 32' με τον Φλοκάρι να βρίσκεται σε θέση για γκολ στο ύψος του πέναλτι και τον Κουτρουμπή να κάνει το τάκλιν απομακρύνοντας την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι στο 36' όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάνο ο Μαρκέτι μπλόκαρε.

Η πιο καλή στιγμή του πρώτου μέρος άνηκε στους Ιταλούς όταν στον 37' ύστερα από ωραίο γύρισμα από τα δεξιά ο Λούλιτς μέσα στην περιοχή σούταρε απευθείας με υον Καπίνο να μπλοκάρει με τα πόδια και με δεύτερη προσπάθεια να κάνει δική του την μπάλα.

Μια και μια αλλαγή

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αναστασίου πέρασε στο παιχνίδι τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του Κουτρουμπή ενώ προχώρησε και σε μια εσωτερική αλλαγή με τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης και τον Ντίνα στα αριστερά.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους άνηκε στην Λάτσιο όταν στο 48' ο Λούλιτς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ με τον Νάνο να διώχνει στην γραμμή.

Μέσα και ο Μπεργκ

Στο 57' ο Γιάννης Αναστασίου έκανε και την δεύτερη κίνηση του καθώς έριξε στο παιχνίδι τον Μάρκους Μπεργκ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα με τον Σουηδό να παίρνει την θέση του Καρέλη και να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 63' ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση το εκτέλεσε ο Μπαϊράμι αλλά με την μπάλα να περνάει πολύ πάνω από την εστία του Μαρκέτι.

Η Λάτσιο απείλησε τον Παναθηναϊκό στο 68' όταν μετά από σουτ του Φλοκάρι η μπάλα πέρασε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για το Τριφύλλι στο δεύτερο ήρθε στο 75' όταν σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση ο Μπεργκ στον χώρο του κέντρου έδωσε πίσω την μπάλα στον Μέντες αυτός με την μια βρήκε τον Ζέκα που έφυγε στον κενό χώρο. Ο Πορτογάλος γύρισε στον Ντίνα από την άλλη πλευρά που μπήκε στην περιοχή γύρισε προς τον Μπερκ στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά τον πρόλαβε η άμυνα της Λάτσιο.

Δοκάρι με τον Ντίνα

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος στο 81' όταν ο Μπεργκ με ωραία προσπάθεια και πείσμα κέρδισε και κράτησε την μπάλα, την γύρισε στον Ντίνα ο οποίος από τα αριστερά επιχείρησε μια σέντρα σουτ με τον Μπιζάρι να βρίσκει την μπάλα και εν συνεχεία να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι πράσινοι απείλησαν και στο 86' όταν ο Ζέκα έξω από την περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε με την μια αλλά ο Μπιζάρι έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (70' Κοτσόλης), Μαρινάκης (80' Σπυρόπουλος), Σίλντενφελντ (80' Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μέντες (78' Λαγός), Ζέκα, Αμπεΐντ (70' Δώνης), Καρέλης (57' Μπεργκ), Μπαϊράμι, Ντίνας (80' Μουζακίτης).

Λάτσιο: Μαρκέτι (68' Μπιζάρι), Γκονσάλβες, Μπίγλια, Έντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (55' Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (68' Καβάντα), Καντρέβα (46' Ερνάνες), Φλοκάρι.

19:36
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης", το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί ξανά τον Παναθηναϊκό στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάτσιο.
19:38
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTESPORT3.
19:39
Οι θύρες του γηπέδου άνοιξαν πριν από πέντε λεπτά και οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν αρχίσει την προσέλευση τους.
19:43
Περιμετρικά του γηπέδου βρίσκονται αρκετές χιλιάδες φιλάθλων και σταδιακά θα εισέλθουν.
19:44

19:47
Υπάρχουν και σταντ του Ερασιτέχνη έξω από τις Θύρες, προκειμένου όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, να αγοράσουν κάρτες διαρκείας και να ενισχύσουν τη "μάνα του λόχου".
19:48
Μεγάλες είναι οι ουρές που υπάρχουν στα εκδοτήρια έξω από το "Απόστολος Νικολαΐδης".
19:53
Ο "Μητσάρας" πατά και πάλι το χόρτο της Λεωφόρου...
19:56
Το πούλμαν άφησε την αποστολή της Λάτσιο στο πάρκιν πίσω από τη Θύρα 7 και τα μέλη της, ανέβηκαν στα αποδυτήρια με τα πόδια.
20:01
Το πούλμαν άφησε τους παίκτες της Λάτσιο λίγο πιο χαμηλά από το γνωστό σημείο και έτσι ανέβηκαν την Τσόχα με τα πόδια....
20:03
Οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο κάνουν τη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαϊδης".
20:10
Το πέταλο της 13-14 έχει αρχίσει να γεμίζει.
20:14
Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έκαναν τη δική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τις 19:00 και οι νέοι "ξεναγούσαν" τους ξένους στο γήπεδο, αφού έχουν αγωνιστεί σε αυτό στο πρωτάθλημα Κ20.
20:17
Οι Καπίνος και Κοτσόλης βγαίνουν για προθέμανση με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριογιάννη και το γήπεδο "ζωντανεύει".
20:21
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τη Θύρα 7 και γράφτηκε μέλος στον Ερασιτέχνη, πλήρωσε τη συνδρομή και υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα.
20:23
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς.
20:26
Πριν την έξοδο των ποδοσφαιριστών, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια.
20:28
Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Καπίνο, Σίντελφελντ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Αμπεϊντ, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης.
20:29
Οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο και το διαιτητικό τρίο κάνουν τη δική τους προθέρμανση.
20:35
Η ουρά μπροστά από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 αρχίζει μετά την είσοδο της Θύρας 3.
20:39
Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε μπροστά από το πέταλο της 13 και χειροκροτήθηκε από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού.
20:41
Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρισκονται οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Δώνης.
20:45
Οι οργανωμένοι οπαδοί με συνθήματα τους, έδειξαν τη θέληση τους για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
20:45

20:49
Στην ενδεκάδα της Λάτσιο αρχίζουν οι Μαρκέτι, Ντίας, Μπίλια, Έντερσον, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα, Ραντού, Κόμκο, Καντρέβα, Φλοκάρι. Στον πάγκο οι Μπιζάρι, Σιανί, Γκρέκο, Ερνάντες, Ρότζι, Κεϊτά, Γκονζάλες, Κανά, Βινίσιους, Καβάντα, Νοβαρέτι, Στρακόσια.
20:51
Στα επίσημα εισήλθε ο Γιώργος Δώνης και πριν από αυτόν, ο Γιάννης Τοπαλίδης.
20:55
Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί βρίσκονται στις εξέδρες και ακόμα περιμένει αρκετός κ.όσμος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέλθει.
20:57
Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια που έχουν γραφτεί για τον Παναθηναϊκό και έχουν δημιουργήσει ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα.
20:59
Στα επίσημα βρίσκονται οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μαυρίας, Κουσίδης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος.
21:02
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα και την ιστορική επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο που έχει μεγαλουργήσει.
21:06
Το παιχνίδι στη Λεωφόρο άρχισε.
21:07
Η Λάτσο είχε την πρώτη επίθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή αμέσως.
21:11
Ο Παναθηναϊκός έχει παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα της άμυνας είναι οι Μαρινάκης, Σίλντενφέλντ, Κουτρουμπής και Νάνο. 

Μπροστά τους παίζει ο Μέντες ο οποίος έχει δεξιά του το Ζέκα και αριστερά τον Αμπέιντ, 

Στην επίθεση ο Μπαϊράμι παίζει στο δεξί άκρο, ο Καρέλης αριστερά και ο Ντίνας στην κορυφή.
21:13
6' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα πέρασε και τον γκολκίπερ της Λάτσιο γύρισε προς τον Ντίνα αλλά αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το βολ πλανέ.
21:17
10' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με κόρνερ από το δεξιά αλλά ο Σίλντενφελντ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. 
21:20
13' Κούρσα από τον Μαρινάκη ο οποίος έδωσε στον Αμπέιντ ο οποίος αντί να δώσει ακόμα πιο δίπλα στον Καρέλη σούταρε με τον Μαρκέτι να πιάνει την μπάλα. 
21:24
Ο Παναθηναϊκός στέκεται πάρα πολύ καλά σε αυτό το πρώτο εικοσάλεπτο και προσπαθεί να γίνει επιθετικός. 
21:25
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/index Το φιλικό του Παναθηναϊκού μπορείτε να το δείτε από την τηλεόραση του ΟΤΕ.
21:29
23' Πρώτη μεγάλη στιγμή για την Λάτσιο με σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Φλοκάρι πάνω από την εστία του Καπίνο. 
21:33
Τα πρώτα 25 λεπτά έχουν κυλήσει χωρίς πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που δείχνει προς το παρών ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι μέχρι τώρα στα φιλικά. 
21:37
Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Λάτσιο χωρίς οι Ιταλοί να μπορούν να απειλήσουν τους πράσινους όμως. 
21:39
32΄Η Λάτσιο μπήκε μέσα στην περιοχή των πράσινων αλλά τελευταία στιγμή ο Κουτρουμπής έκανε το τάκλιν και απομάκρυνε την μπάλα. 
21:41
Ο Αμπείντ κερδίζει με πείσμα μια μονομαχία και το φάουλ από τους μέσους της Λάτσιο. 
21:43
36' Ο Νάνο θα αναλάβει με το αριστερό την απευθείας εκτέλεση με τον Μαρκέτι να μπλοκάρει σταθερά. 
21:44
37' Ωραίο γύρισμα από τα δεξιά με τον Λούλιτς μέσα στην περιοχή να σουτάρει απευθείας αλλά τον Καπίνο να μπλοκάρει με τα πόδια και με δεύτερη προσπάθεια να κάνει δική του την μπάλα. 
21:50
43΄ Ο Καρέλης με ωραία προσπάθεια θα απειλήσει αλλά ο Μαρκέτι θα μπλοκάρει την μπάλα. 
21:51
44΄ Ο Ζέκα θα κλέψει την μπάλα θα δώσει στον Μπαϊράμι ο οποίος θα προσπαθήσει να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας αριστερά του αλλά η μεταβίβαση του θα κοπεί. 
22:14
Ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Κουτρουμπή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.
22:15
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/index Το φιλικό του Παναθηναϊκού μπορείτε να το δείτε από την τηλεόραση του ΟΤΕ.
22:15
48΄Μεγάλη ευκαιρία για την Λάτσιο με κεφαλιά του Λούλιτς να βγάζει ο Νάνο πάνω στην γραμμή. 
22:22
Αλλαγή για την Λάτσιο με τον Γκονζάλες αντί του Λεντέσμα. 
22:23
Αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ να παίρνει την θέση του Καρέλη και φυσικά να παίζει ως φορ περιοχής. 
22:27
Ωραία ο Μπαϊράμι έγινε κάτοχος της μπάλας και κέρδισε το φάουλ. 
22:28
Ένα-δυο μπουκάλια νερό που έπεσαν από την Θύρα 13 στα πόδια του Μαρκέτι έχει γίνει η αιτία για να υπάρξει μια μίνι διακοπή στο παιχνίδι.
22:32
Το παιχνίδι είναι έτοιμο να αρχίσει ξανά μετά από τρία λεπτά λόγο της διακοπής.
22:33
Το φάουλ με την εκτέλεση του Μπαϊράμι πέρασε έξω. 
22:38
Κοτσόλης και Δώνης αντί των Καπίνου και Αμπεΐντ στο 70' για τον Παναθηναϊκό. 
22:41
75΄ Πολύ ωραία αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ στον χώρο του κέντρου να δίνει πίσω την μπάλα με την μια μπαλιά στον Ζέκα που έφυγε στον κενό χώρο. Ο Πορτογάλος γύρισε στον Ντίνα από την άλλη πλευρά που μπήκε στην περιοχή γύρισε προς τον Μπερκ στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά τον πρόλαβε η άμυνα της Λάτσιο. 
22:43
78΄ Ο Λαγός αντί του Μέντες. 
22:47
Νέα διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τους Σπυρόπουλο και Ρισβάνη αντί των Μαρινάκη και Σίλντενφελντ. 
22:48
81' Ο Ντίνας μετά την πάσα του Μπεργκ από τα αριστερά έκανε το σουτ ο Μπιζάρι βρήκε με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 
22:52
86' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με σουτ του Ζέκα ο οποίος σούταρε απευθείας και ο Μπιζάρι μπλόκαρε την μπάλα. 
22:56
Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις στην αναμέτρηση. 
22:59
Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις. 
23:02
Η λήξη της αναμέτρησης από τον Παππά. Βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ανεβασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά οι πράσινοι. Πολύ πιο σοβαροί αμυντικά και καλύτεροι επιθετικά οι πράσινοι άφησαν ελπίδες με τις προσθήκες των νέων αποκτημάτων του Τριφυλλιού. 
23:03
Γεια σας από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θα τα πούμε στο επόμενο φιλικό των πράσινων κόντρα στην Νόριτς. 
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ